Gaaf loopje!

Geplaatst: 17/05/2012 in sport
Tags:, ,

Hemelvaartsdag,

Met de omstandigheden zoals ze nu zijn moet ik mijn loopmomenten pakken als de mogelijkheden er zijn. Vanmorgen was er zo´n mogelijkheid voor een lange duurloop. Een duurloop van 30 km in 2 blokken verdeeld. De start op het parkeerterrein van bezoekerscentrum Slabroek. Het was er druk want ook de Vogelwacht ging er met een wandeltocht van start. Er was meer belangstelling voor dan de opkomst voor ons loopje.
Vogelspotters kennelijk “vroegere vogels” dan lopers. Straks maar eens zien wat er is voor het tweede rondje.

Dit is echt genieten!

Begonnen met een 6-tal lopers. Wat was het heerlijk weer. De lucht strakblauw en amper wind. Ja…de temperaturen nog niet hoog maar dat liep snel op. Van het begin af aan lag het tempo niet zo laag. Dat kon met dit gezelschap. De km-tijden lagen rond 5’45″/km. Voor het parcours dat we liepen was dat een behoorlijk tempo. Na 1:25′ het eerste lusje van bijna 15 km gehad.
Nu even een moment van wat eten,drinken en een sanitaire stop. Van de eerste groep hield een van ons het voor gezien. Met 6 mensen extra verder voor het volgende rondje iets langer dan het eerste maar minder pittig van aard maar zeker niet minder mooi. Deze lus van ruim 15 km ging in 1:32′.
Kijk hoe het dan ook loopt voor de komende tijd deze heerlijke duurloop nemen ze niet meer af. Super er van genoten.

reacties
  1. johannesdeloper schreef:

    Als lopers is het heerlijk gezegend te zijn met een mooi loopgebied, veel sterkte met zaken die je van het lopen afhouden.

  2. onehappyjogger schreef:

    lijkt me inderdaad een heerlijk loopje geweest te zijn, net zoals Dorothé ben ik jaloers op al die natuur waar jij kan lopen 🙂

  3. Jacqueline schreef:

    Prachtig … ik zie het helemaal voor me 😉

  4. djaktief schreef:

    Hi Tiny,

    Prachtige foto ook. Ben jaloers op zoveel natuur vlakbij.

    Keep running!
    groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.