Feestje !!

Geplaatst: 03/11/2007 in sport
gloedjenieuw

gloedjenieuw

Op vrijdagavond zijn alle medewerkers die op een of andere manier meegewerkt hebben aan de tot standkoming van onze nieuwe baan uitgenodigd voor een feestje. Om 18.30 waren een 100-tal medewerkers aanwezig en werden door onze voorzitter lovend toegesproken voor het geleverde werk.  Na zijn toespraak kreeg hij deze ingelijstte foto in een superformaat. Deze foto is genomen aan de vooravond van de MondoKeienmeeting. Een grandiose baanwedstrijd waar meteen maar liefst 15 baanrecords aan flarden gingen. Daarna was er een prima buffet waar de calorieënvoorraad aardig werd aangevuld. Ik zag de bui al hangen voor de zaterdagmorgentraining.

Zaterdagochtend.

Op deze een wat zwoele zaterdagmorgen viel mij het aantal aanwezigen niet tegen. Jeroen heeft vandaag geassisteerd omdat er vandaag geen cursusdag was. Tijdens de kern van de training, 4 x 1000m. met een pauze van 200 m., hebben we samen een aantal lopers en loopsters op hun loopstijl beoordeeld. Meteen een waarnemingsopdracht. Zelf heb ik nog een 1000-tje gelopen om er zeker van te zijn om vandaag over 2500 km. te komen. Al met al een fijne trainingsochtend.

Ik raak er steeds meer van overtuigd dat wij met onze recreantgroepen een bevoorrechte positie hebben. Op de eerste plaats een geweldig mooie baan te hebben om op te lopen en op de tweede plaats op een plek in Brabant te wonen met een natuurgebied in huis waarin je eindeloos kunt lopen. En dat is morgenvroeg weer aan de beurt.

Advertentie
reacties
  1. Ron schreef:

    Jammer dat ik er niet bij was want het is altijd een geweldig sfeertje op de zaterdag ochtend. Ik zie je maandagavond voor de duurloop. Fijn weekeinde!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.