Langs de lijn!!

Geplaatst: 14/04/2008 in sport

Zondag,

Het zal je maar gebeuren dat je alle pijn van de voorbereiding op een marathon hebt doorstaan en op het laatst gaat het echt mis!! Dit overkwam een van mij collegalopers. Ik geloof niet als mij dat was overkomen dat ik was gaan kijken naar het evenement dat aan mij zou voorbijgaan. Evenwel niet mjn collega.
Concentratie Positief, niet bij de pakken neerzitten. Op naar Rotterdam. Als je dan al niet zo lang kunt staan moet er een andere oplossing gezocht worden. Rolstoel mee. Meteen een test, hoe rolstoelvriendelijk is Nederland nou eigenlijk?!! Nou dat valt vies tegen.
Om een lang verhaal kort te houden improvisatie is troef. Zeker als je met zijn 4-tjes adspirant metro-reiziger bent. Ook wel spannend. De Erasmus op, iedereen herkent dat wel, niet echt licht te noemen. Erasmus af heerlijk!! Als de bestuurder van het voertuig op de kantelsteun gaat staan en de inzittende zijn voeten goed afzet tegen de voetensteun en je laat je gaan dan gaat het hard!! Wel leuk! Afzetten tegen de voetensteun is niet strikt nodig voor de snelheid maar wel als er een noodstop gemaakt moet worden.
O.. ja we hebben ook nog naar hardlopers gekeken. Om te beginnen een aantal webloggers op Doelwater 5. Je kunt de diverse foto’s al op een aantal logs zien. En waar we speciaal voor gingen Theo 3:18:12, Peter 3:28:53, Maria 3:37:16 en Ruud 3:34:35 die hebben we gezien en aangemoedigd.

Voor iedereen die gelopen heeft in Rotterdam een dikke proficiat!! Wij hebben een geweldig mooie dag gehad. Pijn voor Marcel een stuk verzacht. Alhoewel?

reacties
 1. Emile schreef:

  Ha Tiny, leuk dat je ook in Rotterdam was. Ja, het was echt een geweldige sfeer met al die supporters
  Groeten Emile

 2. Katrien schreef:

  Proficiat aan alle vrienden ,en Ruud !! amai ! zit duidelijk in de genen als ik zijn prestatie bekijk , en aan je colegaatje veel moed hé

 3. Rinus schreef:

  Fijn je gezien te hebben en helaas erg kort om langer te praten.
  Een volgende wedstrijd zal zeker komen en alvast veel sucses met de marathon in Zeeland.
  Groet Rinus.

 4. Claudia schreef:

  Je hebt er een leuke rustdagje van gemaakt zo. Wel leuk he om naar zo’n grote wedstrijd te kijken.

 5. hans schreef:

  Leuk je ontmoet te hebben Tiny. Je zoon heeft goed gelopen. groet, hans

 6. Fred schreef:

  Het was een mooie dag Tiny en zeker voor de marathonlopers die de afstand hebben volbracht. Er is ook heel wat afgeleden heb ik begrepen, ondanks het mooie weer, maar het was geen slagveld zoals vorig jaar. En je zoon heeft het ook goed gedaan!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.