Reunie!

Geplaatst: 29/04/2008 in sport

Maandag,

Kerkje De laatste voorbereidingen voor de reünie van de 6e klas lagere school, toen heette dat nog geen basisschool, zijn nu in een afrondend stadium. Alle uitnodigingen zijn al een tijdje de deur uit. Weing afmeldingen terwijl het toch een tijd van het jaar is dat veel pensionado’s of bijna pensionado’s van een vakantie genieten.
Wij vroegen aan onze klasgenoten, een gemengde klas, een soort van levensbeschrijving te maken in globale blokken van 5 jaar. Liefst niet gemaakt op de PC maar handgeschreven. Bijna 100% reactie. Gisteren, maandag, hebben in het kantoor van een van de medeorganisatoren die levensloopjes gekopieerd en de boekjes samengesteld.
Bij het samenstellen viel mijn oog op de volgende passage in een van die beschrijvingen: "mijn eerste kus gehad van Tiny"  Moest er warempel van blozen. Kennelijk heeft het op haar meer indruk gemaakt dan op mij. Ik wist dat niet meer! Het zal waarschijnlijk mijn eerste niet geweest zijn:-)
Het gaat een enerverend dagje worden op 10 mei heb ik zo het vermoeden. Sommigen 50 jaar niet meer gezien. Avond waarschijnlijk tekort om bij te kleppen. Op de foto het kerkje dat werd gebouwd in het jaar dat wij van school afgingen.(1958)

Maar gelopen is er ook nog gisterenavond. Met een groep van 21 een heerlijk duurloopje gemaakt in een rustig tempo van 6’30"/km. De tijdsduur was 1:25 min. de weergoden waren ons gunstig gezind want de hele dag heeft het pijpenstelen geregend en wij liepen met een heerlijk zonnetje. Soms, niet altijd dus, krijg je wat je verdient.

reacties
 1. […] niet zonder reden. Het komende jaar is het 5 jaar geleden dat we met onze klasgenoten van toen een reünie organiseerde. Hij vroeg me of ik de adressenlijst van destijds nog had. Na even wat bijgekletst te […]

 2. John schreef:

  Je weet maar nooit wat er bij zo’n reünie nog meer boven tafel komt (wat je liever niet meer wilt weten :)) Ik heb het allemaal maar “verdrongen”.

 3. hans schreef:

  Heel leuk zo’n reunie… wij zijn ook bezig geweest, maar het komt nog niet echt van de grond

 4. Katrien schreef:

  “DE KUS VAN TINY” ooooooooolaaaa !! de jeugd liefdes perikels , ga plezant worden ,ik kijk al uit naar het verslag en roddels hi hi 😉

 5. Fred schreef:

  En dit ga ik dus 24 mei meemaken, de jongens en meisjes die toen 15 jaar waren en waarvan je 90% al die tijd niet meer hebt gezien, zijn nu allemaal 60 jaar of daaromtrent. Het zal een feest worden van – in veel gevallen niet onmiddellijke – herkenning!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.