Verleden tijd!!

Geplaatst: 11/05/2008 in School

Zaterdagmorgen,

Groepje Ik zal de eerste wel niet zijn die tot slotsom komt dat we wel heel erg heerlijk weer hebben. Lopers en loopsters uit onze groepen hebben dat zeker ook gedacht. Een groep van 60 man staat te trappelen van ondgeduld om van start te gaan. We moeten de klus met zijn tweetjes klaren.
Starters en ervaren lopers worden weer gemixed.
Er staat een lang schema op het programma. Inclusief rust 8km. De starters lopen de helft. Ik ben met deze opkomst toch wel heel benieuwd welke mensen er blijven hangen bij de club. Ondertussen kan ik al vast nadenken over vanmiddag en de komende avond.

Zaterdagmiddag,

Naambord1 Vanmiddag start onze reünie. 50 jaar geleden dat ik een aantal mensen zag. Ik ben al een tijdje in het bezit van alle adressen, telefoonrs en e-mailadressen. Deze week heb ik een bijna onbedwingbare lust gehad om eens een rondje te bellen of te mailen. Niet gedaan!
Om 3 uur zorg ik dat ik op de feestlocatie ben. Terwijl om 16.30 u. de gasten gaan komen. Snel nog de laatste hand leggen op een aantal zaken, dan douchen, poetsen, knippen en scheren. Zo het spel kan gaan beginnen.
Wieiswie1De eerste gasten komen binnen. Omaatjes? Opaatjes? Niks ervan veredelde pubers kwamen op de klep vallen. Het organiserende comité zorgde voor het ontvangst. 26 mensen toegezegd, 26 aanwezig!!
Na de koffie en het gebak moest er als de wiedeweerga een groepsfoto gemaakt worden. Dan konden daar nog net voor winkelsluitingstijd afdrukken van gemaakt worden. De openingspeech volgt, kort houden, champagne!!
Om rond de klok van 18.30 u. staat er heerlijk buffet gereed om gereduceerd te worden tot restanten. Onze generatie zijn geen "pitsers". Er wordt stevig opgeschept. Een bodempje leggen heet dat.
Het is nog warm in de zon dus het tempo van alcoholische versnaperingen loopt op. Kleppen en kleppen en kleppen.
Drankje1 Als de eerste jongedame opgehaald wordt om naar huis te gaan is het al 11.00 u. Net voor zij weg zal gaan worden de gemaakte boekjes overhandigd met hun eigen geschetste levensloop en die van hun klasgenoten en 2 afdrukken van de groepsfoto. Het naar huis gaan van de eerste is voor anderen juist het sein om er een schepje boven op te doen. Want het is vlug laat!! Nogmaals onze generatie geen "pitsers" Van huis uit niks gewend maar ondertussen wel geleerd te leven!!
Uiteindelijk rijd ik met 2 klasgenoten naar huis om ze thuis af te zetten. Ik heb niet gedronken zij wel!!
Om 3 uur val ik op de klep en ben om 6 uur weer wakker nog helemaal stuiterend. Wat een dag!!

Zondagochtend,

Wat denk je een pittige training? Ik dacht van niet. Even wat inlopen dan in 3 groepjes een duurloopje van 50 min. Lang genoeg vandaag. Een aantal liepen de pinksterloop in Nistelrode of een 5 km of een 10 km. Dus rust kon echt geen kwaad. Met in-en uitlopen en de 50 min.kwamen we toch tot een 12-tal km’s.
En zometeen vallen mijn kleppen dicht. We zien morgen wel weer!!

Advertentie
reacties
 1. […] winderige, natte en herfstachtige bostraining gaan mijn gedachten weer even terug naar gisteren. De tweede reünie van onze gemengde 6de klas van de basisschool. Niet helemaal compleet meer. Een paar die er gewoon […]

 2. […] 10 mei is het precies op de dag af 6 jaar geleden dat we een reünie hadden van de toenmalige 6de klas van de lagere school. Destijds 50 jaar geleden dat we allemaal […]

 3. Ronald schreef:

  leuk zo’n reünie. Altijd grappig om te zien hoe de mensen zijn veranderd (of juist niet)

 4. Tiny schreef:

  @Ron zet de volume knop van die man een eindje verder open.
  @John en Fred het was heel bijzonder.

 5. Ron schreef:

  Wat een club mensen ja op zaterdagochtend. Als dat allemaal blijft hangen bij de Keien kun je van de contributie wellicht een megaphone kopen..

 6. John schreef:

  Mooi, zo’n opkomst bij de reünie. Ik zie of hoor nooit iemand meer uit die schooltijd, tot iemand op het idee zal komen. Ik niet direct denk ik.

 7. Fred schreef:

  Wel leuk om al die jongelui van weleer weer te zien. Ik ga het 24 mei meemaken. Vandaag heb ik helemaal niets gedaan op loopgebied, maar morgen een fikse fartlek vóór de pinksterbrunch!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.