Spitsroedenlopen!!

Geplaatst: 27/05/2008 in sport

Maandagavond,

Sintjans
Mijn blog van afgelopen zondag was een jubileum, het was het 100-ste berichtje dat ik geplaatst had sinds oktober 2007. Tegelijkertijd was het misschien voor mij wel het minst leuke bericht. Alhoewel…ik ben niet de breedste maar ik kan wel wat hebben. Dat moet ook wel want de kritieken die ik krijg van de groep op maandag zijn niet mis te verstaan. Een greep uit het aanbod:
"Wanneer schaf jij eens een Tom-Tom aan", "Hè Tien was je van het pèdje", "Kuddedier", "We gaan zeker wel een uur langer vanavond". Medelijden met me? Geenszins, hilariteit alom!!
Imgp0490

Imgp0489_2
Maar.. ja spitsroeden lopen is ook lopen dus wat maakt het eigenlijk ook uit. De groep waarmee we voor 1:30 u. gingen bestond uit een 20-tal mensen. Het was een heerlijk loop avondje. Nog een keer kreeg ik de volle laag. Halverwege komen we een subgroepje van ons tegen, zij vertrekken op maandagavond iets later en lopen iets minder lang. Nogmaals het hele oeuvre.
Terugkijkend naar zondag moet ik ook zeggen het deed me wel pijn. Ik zat zo lekker in de wedstrijd. En het gevoel wat Maurice omschreef met zijn St.Jan in de verte "ik heb hem niet gezien"!!

reacties
 1. Rinus. schreef:

  Laat ze maar klagen en natuurlijk gefeliciteerd in zo’n korte tijd.
  Groet Rinus.

 2. Ron schreef:

  Nou, die vlaai komt a.s zaterdag wel! Het waren plagerijtjes Tiny, maar wel gemeend ;-)))

 3. marinavranken schreef:

  Zeker weten dat je met deze prestatie meer aandacht verdiende dan met een goede eindtijd Bovendien ben je enigzins verplicht vlaai te trakteren bij een goede prestatie, dat hoeft nu natuurlijk niet persé!Tenzij je ze het zwijgen op wil leggen. OF gooi ik nu olie op het vuur? (begin ik nou ook nog te plagen!)

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.