Poetsdag!

Geplaatst: 01/12/2008 in sport

Maandag,

Schoenen_001 Na het modderig parcours van gisteren zaten mijn kleren aardig vol met modder. Op zich heb je daar niet veel werk aan. Zeker ik niet ant Sjan zorgt wel dat het zo snel  mogelijk de wasmachine in gaat en is nog al eens ooit schoon. De schoenen is een ander verhaal. Niet alleen de mijne zijn deze keer helemaal smerig ook die van Sjan hebben gisteren het een en ander aan modder opgelopen. Dat is dus vandaag schrobben geweest. Eerst met een droge bostel het droog geworden slijk eraf. Een emmer lauw sop een harde borstel, binnenzolen en veters eruit en het schrobben kan beginnen. Als je toch bezig bent pak je er meteen de andere sloffen er ook maar bij. Ik moet wel even opletten om een paar droge over te houden voor het duurloopje vanavond. Helemaal schoon krijg je ze niet maar toonbaar in alle geval wel. Nu kunnen ze drogen. Ja… ik weet het opvullen met kranten dan zijn ze sneller droog.
Dan vanavond een herstelduurloopje van een klein uurtje. Ook voor de deelnemers van gisteren aan onze Pnem-cross kwam dit loopje goed uit. De benen voelen niet slecht aan. Met 12 man waren we en liepen bijna 9 km in 56′. Nog een paar versnellingsloopjes naar huis douchen en rust! 

Advertentie
reacties
 1. Joost schreef:

  heh heh, schoonmaken … nog nooit gedaan. De oude modder en zooi loop ik er een volgende keer van af 🙂

 2. Danniëlle schreef:

  Binnenzolen én veters eruit? Mag ik die van mij ook eens langsbrengen? Dank u 🙂

 3. Rinus schreef:

  Inderdaad poetsen heblazen zeg en veel schoenen heb je !.
  Groet Rinus.

 4. Katrien schreef:

  Kleine wasjes gtote wasjes stop ze in de wasmachine …. ik steek ze gewoon in mijn wastrommel met een grote oude badhanddoek en op het programma van “Gordijnen” dat soppen ze heen en weer (niet draaien) haaaaha de moderne huis(loop)vrouw !!! 🙂

 5. marina schreef:

  Na de training op zondag zet ik de krullers in mijn moeder’s haar. Dan douche ik bij mijn ouders en “vergeet” mijn schoenen wel eens graag. Moet je zien hoe ik ze terug krijg!!!

 6. Pim schreef:

  Ameland komt snel naderbij Tiny. Nog even en je zit weer met een suikerbrood een een fles Amelander Jutterbitter aan tafel!

 7. anita schreef:

  Kan da ook nie verdragen vuile schoenen,gisteren waren ze niet vuil maar doorweekt.

 8. Koen Martens schreef:

  Poetsen dat doe ik hier ieder maandag en vrijdag in huis 🙂
  Je heb dus even iets wereldkundig gemaakt op deze log.
  Je vrouw (Sjan)loopt dus ook!
  En zo te zien ook nog hard.
  Als ik de foto vergroot zie ik alleen maar runningschoenen.

 9. Smurfineke schreef:

  Amaai wat blinkende sloefjes, die kan je nu gerust klaarzetten voor de Sint. En nu maar hopen dat hij je huisje niet voorbij rijdt hé 🙂

 10. Bjorn Paree schreef:

  Smerige schoenen ? Daarvoor heb ik een wasmachine 🙂

 11. jacqueline schreef:

  Gelukkig heb ik maar 2 paar schoenen.
  Mooi herstelduurloopje Tiny.

 12. John schreef:

  En ik maar moeite doen om mijn nieuwe schoenen een beetje vies te krijgen 🙂

 13. Eva schreef:

  Bedankt voor de nuttige tips voor de schoenen!! ‘k Ga ze ook eens moeten kuisen vrees ik…

 14. Ronald schreef:

  als die schoenen nou eens konden spreken, wat een mooie hardloopverhalen zouden ze kunnen vertellen!

 15. Yolanda schreef:

  Hallo Tiny
  Helaas zitten aan alle leuke dingen, hardlopen, wel een minder leuke kant, schoenen schrobben, maar als ze allemaal weer netjes op een rijtje staan te glimmen …..
  groetjes Yolanda

 16. natalie schreef:

  Eigenlijk heb ik gisteren avond juist het zelfde gedaan. Alle loopschoetjes netjes gekuist. Was dringend nodig.
  Gr. Natalie

 17. Bart schreef:

  Die schoenen poetsen dat hoord erbij,ik kuis mijn schoenen met de hogedrukspuit en dan het wasmachine in om droog te zwieren en na een dag zijn ze terug gebruiksklaar.

 18. hans schreef:

  Jij boft maar met Sjan, maar zelf poets je ook lekker… 😉

 19. Wendy schreef:

  Dat zou ik nu ook eens moeten doen zi, schoenen poetsen, die van mij zien er ook nogal vuil uit na gisteren. Geniet maar van de rust, dat heb je wel verdiend ze!!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.