Vertimmeren!

Geplaatst: 29/01/2009 in sport

Woensdag,

Kleedkamers
In onze kleedruimtes moet het douche systeem op de helling. Leidingen verleggen, ketel vervangen. En als nu het geld op onze rug groeide dan liet je een aannemer komen met de opdracht volgende week klaar. Helaas zo werkt het niet. Als er nieuwe leidingen in moeten zullen er sleuven geslepen moeten worden. Die moeten ook weer dicht en en het tegelwerk herstelt. Gelukkig is er een loodgietersbedrijf die de technische uitvoering doet maar wij, de vrijwilligers, doen het ruwe werk. Alhoewel vorige week zijn alle kranen en douchekoppen al gereviseerd niet echt grof werk. Voorlopig kunnen we dus even niet douchen. Tja…wie mooi wil zijn moet even pijn lijden.
Maar ook zonder kleedgelegenheid kan er getraind worden. Alhoewel de baan in de ochtend en avond steeds opvriest en glad wordt. Improviseren heet dat of roeien met de riemen die je hebt. Nu is deze woensdagavond wel heel apart. niet alleen is de baan spekglad maar ook is het nog supermistig ook. Dus de geplande tempo’s op een recht stuk weg gaan ook niet door. Weliswaar geen autoverkeer maar wel fietsers. Na ons inlooprondje van 2.5 km. en een aantal oefeningen gaan we voor nog 2 inlooprondjes. De eerste iets sneller dan inlopen en de tweede mag nog iets sneller. De snelste groep van een man of 10 gaan nog voor een derde ronde. Dan verzamelen en een stukje uitlopen. Geen geweldige training maar wel veilig!! Daar heb ik dan weer een goed gevoel over.

Donderdagmorgen,

Veesluisje
Je kunt het draaien of keren zo je wilt maar ik zie hier iedere week weer naar uit, een duurloop te maken met een klein groepje. Altijd 2 uur of langer. Zeker nu de voorjaarsmarathons beginnen wordt de lengte steeds iets opgeschroefd. Niet het tempo.
Op zondag 1 maart gaan we in deze omgeving een duurloop maken van 32 km waar een aantal webloggers aan mee gaan doen. Er zijn nog steeds plaatsen vrij! Daarom vandaag al een stuk van deze route om te ondervinden of het goed te belopen is. De lopers die vandaag meegingen zagen geen probleem. Tja… de zwaarte misschien. Ook heb ik ze het vervolg van de route uitgelegd en ook daar zien ze geen beren op de weg. Dus nu ligt de route al redelijk vast. Vandaag liepen wij, Maria, Ron, Jeroen, Harrie en ik bijna 22 km in een tempo van iets op de 6’/km (2:12′) onder schitterende weersomstandigheden. Ja… klopt het was koud maar het zonnetje scheen volop en de wind was zwak. Een paar foto’s van de route die toegevoegd zijn dat zijn er geen van vandaag. Mijn vingers te koud om de knopjes te bedienen!!
Langs_de_leijgraaf
Bedaf71
Meuwel1
Na_20_km

Advertentie
reacties
 1. Katrien schreef:

  Ja Tiny ,jij bent waarschijnelijk de veelzijdigste man die ik ken ! chapeau ! en dan nog fluitend een langduur maken en iedereen gelukkig maken, he he !!

 2. Emile schreef:

  Mooie omgeving voor een lange duurloop!

 3. Pim schreef:

  Lekker gelopen met mooie (archief) beelden erbij!

 4. anita schreef:

  Ja 32 km lopen is al een hele boterham maar als je in groep bent vliegen de km zo voorbij.

 5. natalie schreef:

  Succes zondag met uw groep voor de 32km.
  Hopelijk kunnen jullie vlug terug douchen.
  Groetjes Natalie

 6. hans schreef:

  vrijwilligers zijn super belangrijk voor een vereniging… 1 maart klaar.. tuurlijk, daar zorgt Tiny voor

 7. Mo schreef:

  Dat is een hele klus dat opknappen van de kleedkamer. Wat goed dat jullie zo handig zijn. Jullie zijn goed bezig met voorbereiden.
  Groet Mo

 8. Ton schreef:

  Zal lekker ruiken bij jullie op de vereniging als jullie na afloop aan de thee zitten.
  Mooie route die 32 km. heb helaas andere verplichtingen, maar anders was ik zeker meegegeaan.

 9. Fred schreef:

  Mooie rustige training. Zou het wel leuk gevonden hebben om op 1 maart mee te doen, maar op de zaterdag ervoor loop ik al een lange duurloop en op zondag een (traditionele) cross in Clingendael. Ook bij mij ligt er een periode van lange langzame kilometers in het verschiet!

 10. John schreef:

  Jij bent het ideale verenigingslid. Tiny! Een meer dan toegewijd trainer en dan ook nog verbouwingen doen…chapeau!

 11. Wendy schreef:

  Awel ik moest deze morgen denken aan jou, ik dacht nog, Tiny is nu zeker op pad met een leuke bende in de mooie natuur, en ik heb gelijk gekregen. Ik moet nog een weekje geduld hebben maar dan ga ik eens zo hard genieten!
  Groetjes
  En bedankt voor je berichtje op face book hé, kom daar niet zo dikwijls maar heb wel een mailke gekregen.

 12. Danniëlle schreef:

  Mijn dreamduo maatje haalt me de woorden uit de mond. Goed werk van jullie!
  Ik kijk nergens meer op na het rondje van afgelopen zondag. Het klinkt misschien snobistisch maar ik kan me niet voorstellen dat het rondje in en rond Uden zwaarder is, alleen al qua heuvels. Voor de zekerheid ga ik toch maar mee met die 30 km ronde twee weken daarvoor 🙂

 13. Claudia schreef:

  Was idd heerlijk weer vandaag, doe maar geen lentegevoel (worden we morgen weer afgestraft).
  Misschien zijn er 1 maart nog handige klussers bij ;-).

 14. Yolanda schreef:

  Het is nog hard werken, vrijwilligerswerk. Maar als het resultaat er straks is, weet je waar je het voor gedaan hebt, een heerlijk warme, schone douche.
  Met Claudia interval gedaan. Weer is geweldig, echt genieten, zeker voor een duurloop.

 15. Jacqueline schreef:

  1 maart hebben wij de eer ??? Nieuwe douches.

 16. Marc schreef:

  In het algemeen zijn het dan ook steeds dezelfde die er zijn als er iets moet gedaan worden.
  Knappe rustige training gelopen.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.