Duurloopje!

Geplaatst: 09/07/2009 in sport
Tags:,

Donderdag,

hier loopt het wat zwaarder maar wel zo mooi!

hier loopt het wat zwaarder maar wel zo mooi!

Inmiddels is het wel bekend dat er op donderdagochtend altijd een duurloop op het programma staat. Persoonlijk is dat een training waar ik echt van hou. Het liefst in goed gezelschap het tempo niet al te hoog. Zeker niet sneller dan 6’/km. Gewoon zwerven door ons natuurgebied de Maashorst. In welk jaargetij je ook gaat altijd wel iets bijzonders. Maar vooral vroeg in het najaar met de opkomende zon en laaghangende mist. Dat is genieten pur sang.

Maar goed vandaag is het laat in het voorjaar een paar weken al heet geweest en vandaag de voorspelling dat het bewolkt zou zijn met buien. Dat kan allemaal wel zijn maar voorlopig lopen we wel heerlijk in het zonnetje met een koel windje. Dus ook genieten. Op de heide stukken zie je al een lichte paarse gloed. Ik denk dat de bloei ook dit jaar weer vroeg zal zijn. Al luisterend hoorde ik vandaag de koekoek, de buizerd en flink wat leeuwerikken en een paar lekker kletsende lopers. 18 km gehad in 1:53′.  Koffie na afloop? Zeker en verdient ook.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.