Voor herhaling vatbaar!!

Geplaatst: 16/07/2009 in sport

Woensdag,

Zeeuwse_vlag
In het voorjaar in de voorbereidingsfase van de marathon van Rotterdam liepen we in Uden een mini weblogloop om het Dreamduo,Jacqueline en Danniëlle, de gelegenheid te geven om samen eens een lange duurloop te maken. Maurice legde dat keurig vast in een film die, gezien de reacties, best veel bekeken is. Nu is door de drukte op de loopagenda in het najaar niet de gelegenheid om deze loop voor de najaarsmarathons te herhalen. Wel is het de bedoeling om verder in het najaar eens een loop te doen over 25 km door onze omgeving. De exacte datum daar is nog even geen zicht op. Waar wel zicht op is dat is een weblogloop op 16 augustus bij Jacqueline in het Zeeuwse. Maar één ding staat vast die herhaling komt er!!

Sitalogo
Gisteren was ook de voorlaatste keer dat ik de training verzorgde bij Sita. Ik heb al eens eerder gezegd het zijn lopers geworden. Een goeie zet van het bedrijf. Volgende week de afsluiting voor een niet geheel complete groep omdat er dan een paar met vakantie zijn. Een keer per 2 maanden zie ik ze nog eens terug.

Samen_op
Dan om 19.00 u. de baantraining. Nee….hier is de vakantie nog niet begonnen. Trouwens onze trainingen liggen ook in de vakantieperiode niet stil. Jeroen is ook weer van de partij na een paar weken van loopstilte. Flink te werken voor ons beiden. Op het programma 8 x 600 m met een rust van 100 m. En als laatste voor de jonge honden om zich flink uit te leven nog een drietal 100-tjes ook met een rust van 100 m. Hier hou je het tempo niet in de hand.

Donderdagochtend,

Nog_even
Ron is vanmorgen niet van de partij. Hij gaf in de loop van de week al aan niet helemaal gezond te zijn. Zijn voorbereiding voor Eindhoven lijkt hier nu toch ernstig in gevaar te komen. Maandag weten we misschien iets meer.
Onze duurloop, Harrie en Maria en ik, begint om 8.30 u. Nog redelijk fris dan. Bij Harrie van start en snel naar Bedaf. Meteen maar flink wat los zand en bulten voor de kiezen. Kunnen we maar gehad hebben. Het parcours zorgt meteen voor een flinke verhoging van het hartritme. Als we het gehad hebben moet ik even een stop inlassen. Mijn schoenen zitten echt helemaal vol met zand.Muisjes
Hè..hè loopt meteen een stuk beter. Op een van de smallere stukken loop ik achteraan en zie waarschijnlijk een wortel over het hoofd en ga volledig gestrekt. Met een bezweet lijf in het droge zand. Het kraakt van alle kanten. Op bijna 2 uur gaan Maria en Harrie richting huis en ik mag er nog een kwartier aan vast hangen. Eigen schuld ik heb zelf het schema geschreven. Na afloop is er lekker koffie en deze keer ook beschuit met muisjes. Harrie werd voor de derde keer opa. Deze keer van een jongetje dat waarschijnlijk wel een tienkamper zal worden met zijn ruim 4.5 kg en 55 cm. Trots? Zeker weten! En oma dan? Nog trotser!!
Deze gaat voor 23 km in de boeken.

Advertentie
reacties
 1. Eugène schreef:

  Ha die Tiny, ik zie je binnenkort in het mooie Zeeland.
  Tot 16 augustus.

 2. GertN schreef:

  Omdat mijn (hardlopende) lief die dag haar verjaardag viert, zal ik niet bij de Zeeuwse Weloggertraining zijn. Wel een heel mooi initiatief!

 3. John schreef:

  De 16e ben ik er zeker bij, gekke dingen uitgesloten. Die bij jullie zou ik ook eens graag meedoen maar in die periode is het even afwachten hoe het met werk zit…en het moet niet veel verder zijn dan die afstand, anders trek ik het niet 🙂

 4. Pim schreef:

  Was inderdaad een geinig filmpje. Ik hoor het je nog zeggen Tiny, voor herhaling vatbaar!

 5. Marc schreef:

  Zand in je schoenen geeft geen prettig gevoel, en op blote voeten lopen is al helemaal geen optie zeker.

 6. Danniëlle schreef:

  Jammer, de 15e is Pinkpop Classic dus een dagje later 25 km in Middelburg en omgeving gaat niet lukken. Maar we zien ons sowieso in oktober.
  Bedankt voor je mail, reageer ik nog op.

 7. Claudia schreef:

  De 16de ga ik jammer genoeg niet redden, had graag weer eens in Zeeland gelopen. Gelukkig staat er nog een afspraakje om ri Uden te rijden.
  Je hebt weer mooi duurloopje gedaan.

 8. Koen Martens schreef:

  Dat sprongetje in herhaling is zeker voor herhaling vatbaar? 🙂

 9. Wendy schreef:

  Oei, een valpartij!! Hopelijk geen schade opgelopen! Ik kan mij wel al iets voorstellen bij dat bezwete lichaam in het droge zand :-).

 10. GertN schreef:

  16 augustus probeer ik er ook bij te zijn. Leuk!

 11. Ronald schreef:

  haha, die titel ben ik vaker tegen gekomen hier 🙂 Jij doet wel heel veel leuke dingen hoor Tiny. Ik kijk nu al uit naar de 16e… als het qua (wedstrijd)planning toe doen is kom ik ook jouw kant op

 12. Ron schreef:

  Hé, Harrie opa geworden! Feliciteer hem maar of anders doe ik dat zaterdag wel. Potverdorie, baalde wel dat ik er gisteren niet bij kon zijn. Maar goed, we zien wel. Tot zaterdag

 13. John schreef:

  Dat is zeker voor herhaling vatbaar 😉

 14. hans schreef:

  16 aug. ben ik erbij.. en in loopje in Uden lijkt me ook leuk. De agenda zit idd. altijd vol

 15. Jacqueline schreef:

  Als jij ook van de partij bent Tiny gaat het ook in Zeeland heel gezellig worden 16 augustus. Wie weet ook “voor herhaling vatbaar”.

 16. Tiny schreef:

  @Peter of 25 km heuvelen??

 17. Peter schreef:

  weer een weblogloop in t vooruitzicht, 25 km keuvelen! kan niet anders dan plezant zijn he Tien 😉

 18. Katrien schreef:

  Haaha ik zit nog altijd met die “Sprong” in mijn hoofd over die balk (net een ras echt jumping paard)die was zeker “voor herhaling vatbaar” veel plezier alvast en FIMPJE !!! voor de thuisblijvekes 🙂 ben blij voor Ron dat hij kan starten met schema !

 19. Gonda schreef:

  Uitgerekend op 16 augustus ga ik mijn verjaardag vieren… (ik vier mijn verjaardag nooit, maar dit jaar kan ik er niet om heen…) Jammer!

 20. M@urice schreef:

  Ik kijk niet graag naar herhalingen, maar er zijn uitzonderingen ……

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.