Enerverend!

Geplaatst: 31/07/2010 in sport
Tags:, ,

Zaterdagmorgen,

Vlaaien In een recreanten loopwereldje gebeurt altijd van alles. Iedere week is er eigenlijk wel iets bijzonders aan de hand. Is er wel iemand die een blessure heeft opgelopen, "ik ga er mee stoppen want", "mag ik toch nog lopen nu ik zwanger ben" tot "ik ga voor 10 weken naar Malawi om vrijwilligers werk te doen". Dat maakt het begeleiden van recreanten zo enerverend.
Zeker ook als na de training een grote groep blijft hangen om samen in de kantine koffie te drinken. Mensen die een tijdje geblesseerd zijn komen even bijkletsen. Een loopster die 5 weken geleden bevallen is komt haar dochtertje Jula showen. Dat bedoel ik met enerverend. Niet alleen van de training kun je genieten maar zeker ook van de zaken die er om heen gebeuren.
Gazelle Nee….ik wil dit voorlopig nog niet missen.
Vandaag bij het loopscholingsdeel weer eens een poging gedaan om een nieuwe beweging aan te leren. Ja…ja… de vooruitgang moet er in zitten. Dat valt nog niet zo mee. Het moest er uit zien als het embleem van de Gazelle fietsen. Nog ver van huis.
Dan ging de kern van de training beter. Net als afgelopen woensdag 1000-600 en dat 2 keer. Niet te lang in omvang want dan kunnen ze iets langer blijven hangen.

reacties
 1. John schreef:

  Voor mij zijn het nu even de zaken om de trainingen heen 😦 maar ook weer niet teveel gebak 😉

 2. Ronald schreef:

  taart: ook bij de Keien is het altijd lekker eten 🙂

 3. Katrien schreef:

  Ben met Kaatje eens ! de titel deed ons schrikken maar twas weer eens dik in orde gelijk we hier zeggen 🙂 vooral die taart spreekt me aan :-)))

 4. Danniëlle schreef:

  Mijn loopmaatje Wendy (je kent haar nog van de weblogloop over de hei) is tot ver in haar zwangerschap blijven lopen (totdat het echt niet meer mocht) en daarna nog blijven fietsen en zwemmen. Het zit er gewoon in. Morgen ga ik haar baby bewonderen en hopelijk kunnen we over een paar maanden weer eens samen lopen. Ik mis haar wel maar het heeft een goede reden 🙂

 5. Tiny jij bent er echt nog één van de oude stempel he? Die fiets is vast van ver voor 1970, gekregen toen je naar de middelbare school ging en altijd zuinig op geweest?

 6. Peter schreef:

  de training wordt heus wel terug opgepikt maar lopen is nu eenmaal niet het hoofddoel van een recreant he

 7. RunningHans schreef:

  en zaken die er om heen gebeuren moeten gevierd worden, dan wel er moet bij worden stilgestaan… en dat doen we met: taart 😉

 8. jetty schreef:

  Dat is het leuke van een club en dat mis ik wel ! Ik moet er goed over gaan denken , om misschien ook in clubverband te gaan trainen !
  groetjes jetty

 9. kaat schreef:

  wauw ! dit is interessant ! Ik bedoel dan even louter taalkundig. Bij ons (Vlaanderen) is ‘enerverend’ : wat op de zenuwen werkt, waar je horendol van wordt. Even was ik ongerust toen ik de titel van je berichtje las, maar ’t valt dus heel goed mee !

 10. Gert schreef:

  Ja, ik kan me goed voorstellen dat wat er allemaal omheen gebeurt, de training des te enerverender maakt!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.