Inlooprondje!

Geplaatst: 19/12/2010 in sport

Zaterdagmorgen,

Parkvijvertje Oeps…dat was ongeveer de strekking van mijn eerste fietscontact met de weg. Het wegdek blonk zo dat je die bijna kon gebruiken als scheerspiegel. Gelukkig was het trottoir beter te doen. Dat wordt  vandaag weer aardig improviseren. Even overleg met mijn collega's en we weten weer van elkaar wat er vandaag te doen staat. Een route door het park, ons inlooprondje, lopen we vandaag een aantal keren. Gewoon op duurlooptempo niet meer niet minder. Dat was vandaag het beste dat we er  uit konden halen. Heerlijk bij kunnen kletsen tijdens de training. Voorlopig even de laatste training op zaterdagochtend. Eerste kerstdag en Nieuwjaarsdag speelt ons parten. Zaterdag 8 januari zien we elkaar weer. Met koffie en taart!!

Zondagmorgen,

Rustig loopje Minstens 10 cm sneeuw is er vannacht bijgevallen. Ook minstens een kwartier ben ik bezig geweest om mijn auto sneeuwvrij te maken. Ook vandaag de beste mogelijkheid om een duurloopje te maken. Aanvankelijk met de groep de afspraak gemaakt om een 4-tal km's bijeen te blijven dan mochten er wat mij betreft een aantal groepjes ontstaan. Gaandeweg werd het duidelijk dat de groep gewoon bijeen wilde blijven. Dan toch maar gekozen voor om een rondje te lopen ipv. een heen en weer traject.
Wat lag er de Maashorst mooi bij. Onder dit soort omstandigheden is het leuk lopen, ik zeg duidelijk "lopen" voor de rest vind ik er geen bal aan. Als er door de sneeuw op vrijdagmiddag ongeveer 800 km file staat is daar niks aan. Da's nou ook precies de reden dat Maria en ik het vanmiddag ook niet aandurfde om voor ons team in Hellevoetsluis mee cupcakes op de kerstmarkt te gaan verkopen. Er wordt voor vanmiddag weer een nieuwe lading sneeuw voorspeld.
Pisstop   Weids Toeschouwers

reacties
 1. ruud schreef:

  Ja, het zijn de tijden van improviseren. Interval/snelheidswerk is nauwelijks te doen.
  Maar lopen in winterse decors is wel mooi en enkels diep door de sneeuw, wordt je ook sterk van.

 2. thon. schreef:

  Mooi taferelen in de sneeuw maar o zo ellendig voor de loper hé. Prettige feestdagen Tiny.

 3. Bjorn Paree schreef:

  27 februari staat al omcirceld in mijn agenda ! Die weblogloop in die prachtige omgeving wil ik niet missen. Met of zonder sneeuw maakt me niets uit 😉

 4. Koen Martens schreef:

  Wat is dat nou! 1e kerstdag geen training 🙂

 5. Keesdeloper schreef:

  Veeeeel meer sneeuw dan bij ons. Je mag het hebben. Veel sneeuwplezier. Lekker lopen.

 6. De weermannen(vrouwen) zullen zeggen mooie plaatjes. Toch blijft het genieten om met sneeuw te lopen. Lekker de trailschoenen aan en genieten van de natuur.
  Ik wens jou en je familie hele fijne dagen Tiny. Bovendien een gezond en blessurevrij 2011.

 7. kit schreef:

  Ik heb het vermoeden dat we nog een hele tijd van die witte troep mogen genieten 😦 we kunnen erop schelden, maar we zullen het ermee moeten doen. Maar als ik het voor zeggen had: lekker warm water laten regenen…;))

 8. johannesdeloper schreef:

  Ja de plaatjes zijn prachtig en de rest moet je maar voor lief nemen!

 9. John schreef:

  Het is prachtig om te zien, en ook leuk om te lopen..tot de laag sneeuw te dik wordt. Ik vrees dat het nog een paar dagen gaat duren.

 10. RunningHans schreef:

  die versnellingen zaten er niet in dit weekend

 11. Wendy schreef:

  Het zal een moeilijke loopweek worden, maar het zal wel waar passeren, even tanden bijten! Ben toch blij datbik een crosske heb gelopen vandaag, dan zit dat toch al in de benen hé

 12. Jacqueline schreef:

  En op dit moment valt er hier weer een lading.

 13. Ad Maassen schreef:

  Tiny,
  Mijn zaterdagochtend-duurloop overgeslagen vanwege de gladheid. Was overal spekglad.
  Dan maar zondagmorgen: hardlopen in de versgevallen sneeuw, vind ik machtig mooi. Ruim 11 km gelopen in 1:06:23.
  Toch voldaan gevoel.
  Geweldig dat je toch altijd weer iets van de training maakt, in de meest vervelende omstandigheden. Je bent een geweldige en motiverende trainer!

 14. Jess schreef:

  ik vind het ook heerlijk lopen; maar de verkeersellende mag inderdaad minder. gelukkig is het bijna kerstvakantie en dan is het sowieso een stuk rustiger op de baan!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.