PPP?

Geplaatst: 30/12/2010 in sport

Donderdag,

PR902_small Als een jaar op zijn einde loopt wordt er vaak terug gekeken hoe zo'n jaar nu eigenlijk verliep. Maar ook worden in en vroeg stadium al plannen gemaakt voor het komende jaar. En dat moet ook wel want als je een voorjaarsmarathon plant dan moet je wel onderhand met je voorbereidingen beginnen. Tenzij je uit de losse pols die afstand aankunt.
Zo ook een drietal BN-ers uit de blogwereld. Danniëlle gaat de marathon van Londen doen. Een lang gekoesterde wens om dat eens te doen. Het is tenslotte niet voor niks haar stad. Petra en Jacqueline doen Rotterdam. Shirt Nu hebben deze dames de koppen bij elkaar gestoken en gaan proberen om wat sponsorgelden te vergaren voor de organisatie Pink Ribbon. Natuurlijk moet de outfit daarvoor de juiste uitstraling hebben. Het gevolg is dat de dames zich in het nieuw gestoken hebben. En ook hartstikke logisch dat zoiets op beeld moet worden vastgelegd. Ook niet de minste fotografen hebben toegezegd om dat te willen doen. Pim en John gaan dat regelen.
En waar en wanneer dan wel? Op zaterdag 8 januari komt het hele cluppie naar Uden om zich te laten vereeuwigen. Ze worden ontvangen in ons clubgebouw en gaan op de foto. Het spreekt ook voor zich dat als met lopers bijeen bent dat er ook gelopen gaat worden. De trainingen moeten toch. Reken maar dat we er een mooi tochtje van gaan maken. Je kunt de dames volgen op een blog die ze hebben aangemaakt. Meteen is het dan ook duidelijk waar de P's voor staan. Pink Power Pearls. 

Zeker weten dat deze charmante dames met de even knappe fotografen kans zien om een aardig bedrag te scoren voor Pink Ribbon.

De zon probeert het wel En? Is er ook nog getraind? Zeker op woensdagavond een aardige improvisatie training. De baan nog totaal niet te gebruiken en de weg maar mondjesmaat. Tempo maar wat aanpassen dan. En op donderdagmorgen ons gewone duurloopje.  Het heeft nog al gevroren en de sneeuw kraakt en knispert. Het is uitkijken wat je doet voor je het weet lig je plat. Het loopje is iets korter geworden want vanavond mag ik nog eens. Ik mag invallen voor de donderdagavondgroep. Tja …soms hebben trainers wel eens andere verplichtingen. Nou morgen nog een wedstrijdje over 3 rondjes van 5.5 km en dan is er weer een jaar helemaal vol.

reacties
 1. Pim schreef:

  We gaan er een gezellige dag van maken Tiny. Dat moeten wel mooie plaatjes opleveren!

 2. Mo schreef:

  Een gezond en sportief 2011 wens ik je. We zien elkaar zeker in 2011.
  Groet Mo

 3. Jacqueline schreef:

  Mooi promotiewerk Tiny. Tot snel en een hele fijne jaarwisseling.

 4. John schreef:

  Dat moet wel een succes worden…PPP. Geen Pink Panther maar pearls. We gaan ze volgen, Tiny. Een gelukkig nieuwjaar en veel sportief succes gewenst!

 5. kit schreef:

  Alvast heel veel succes voor de PPP dames en hun sportieve uitdagingen. Ik wil jou op de valreep van 2010 nog bedanken voor alles het afgelopen jaar en je een goed, gezond en gelukkig 2011 toewensen!

 6. hans spieker schreef:

  ik wens je een goedlopend 2011.En we krijgen de foto’s nog wel te zien.

 7. F@lco schreef:

  Veel plezier de 8e (gaat vast lukken) en alvast een super 2011 gewenst!

 8. Danniëlle schreef:

  Brrr, krijg het nu al koud als ik denk aan die fotoshoot in de sneeuw. Gelukkig heeft Jacqueline al een alternatief, we kunnen altijd gaan paaldansen LOL
  Tot zaterdag! Met dank aan Maurice hoef ik niet met mijn autootje met zomerbandjes te komen. http

 9. M@urice schreef:

  Ik verzorg 8 januari het transport van Eindhoven naar Uden voor de Limburgse Pink Power Pearl.

 10. RunningHans schreef:

  moeten de dames in het korte rose in de sneeuw staan… die kalenders zullen snel gaan…. een fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2011 voor jou, Sjan en de jongens

 11. Ruthje schreef:

  het zal wat geven daar bij jullie met die fotosessie, doe Petra en co zeker de groetjes van ons!! en ze gaan zeker mooie bedragen binnenhalen met hun actie!!
  Geniet morgen van je laatste wedstrijdje dit jaar!! En een fijn oudejaar en een super 2011 toegewenst!!!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.