Onderhoudsbeurt!

Geplaatst: 01/02/2011 in sport

Maandag,

Kilometerteller Ondanks dat ik niet zo veel km's maak met mijn auto heeft  hij toch wel eens een onderhoudsbeurt nodig. Tegelijkertijd ook meestal de APK-keuring. Nu kan ik wel alles en iedereen te hulp roepen om dat ding naar de garage te brengen en mij naar huis brengen maar ik kan natuurlijk ook best gaan lopen. De afstand is niet zo groot ongeveer 3.5 km. En als hij klaar is haal ik hem ook lopend maar weer op. Ook voor mezelf staat er een kleine onderhoudsbeurt op de agenda. Teennagels Liep ik vroeger nog al eens, zeker bij langere wedstrijden, blaren en blauwe teennagels sinds ik regelmatig een bezoek breng aan een pedicure is dat nagenoeg over. Zij snijdt overtollig eelt weg en houdt mijn nagels mooi kort maar ook dun. Vandaar dat ze niet meer blauw en eraf gelopen worden.

Kijkt wel mooi Ook staat er vanavond een duurloop gepland. Vorige week een rondje van 16.5 km vandaag komt er er een km-tje bij. We doen hetzelfde rondje als vorige week met aan het eind een extra lusje. Eigenlijk niet zo de gewoonte om 2 weken achtereen hetzelfde rondje te doen maar er staat een ijzige oostenwind en het liefst heb ik die tegen op de heenweg. Mooi voor de wind terug. Het tempo maakte nagenoeg geen verschil. In tijd was het net aan 6' langer. Met nog een aantal weken te gaan is dit groepje weer klaar om straks in het voorjaar een HM te lopen. Was het alvast maar zover dan konden we ook weer op maandagavond het bos in.
Al met al vandaag voor mij 25 km in 3 trainingen. Dat moet ik niet te vaak doen dit soort capriolen.

reacties
 1. Danniëlle schreef:

  Brrrr, na een bezoekje aan de pedicure ben ik gisteravond ook nog even naar buiten gegaan, was toch best koud hoor.
  Oh ja, dank voor je mail, reageer ik nog op…

 2. Yolanda schreef:

  Behalve je voeten, heb je verder ook wel eens een APK onderhoudsbeurt?

 3. kit schreef:

  Op een één of andere manier denk ik toch dat die auto duurder in onderhoud is dan je voeten….
  *afkloppen* heb nog geen blauwe nagels gehad!

 4. Pim schreef:

  Zo’n blauwe ‘duwer’ heb ik ook nog weleens. Maar jij bent dus ook zo’n ‘tenenjubelaar’…

 5. geert schreef:

  staande ovatie voor de pedicure!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.