Pastaparty!

Geplaatst: 03/02/2011 in sport

Woensdagavond,

Wegdekglad Gisterenavond, dinsdag, begon het in de namiddag aardig te regenen en te ijzelen. In een mum van tijd was het echt spekglad. Niet op de baan en niet op de weg te lopen. Dit was nou een avond om te zeggen de training gaat niet door. Maar het overkwam de trainingsgroep gaande weg de training. De enige mogelijkheid was te lopen op het middenterrein. Goed gewerkt collega’s.
Nee..dan troffen wij het op woensdagavond een stuk beter. Het was droog niet eens heel koud dus eens niks te improviseren. Gewoon lopen zoals het schema het ons aangaf. Nou lang stilstaan moet je  in de winter nooit doen. Je koelt dan wel aardig af. In beweging blijven dus!
Het schema was er wel eentje om te snel te lopen 8*250 m met 150m dribbel pauze. Zo’n korte afstand dan vraag je er ook om dat er te snel gelopen wordt.

Donderdagmorgen,

Weer compleet Geen lange duurloop vanmorgen. Twee redenen. Zondag is onze Naat Piek cross. Dus een klein beetje de rust er op. En Maria die aan het terugkomen is van een blessure liep ook weer mee. Logisch toch dat zij niet zo lang wil. Ook trainers hebben een gewoon lijf waarbij je langzaamaan de belastbaarheid moet opvoeren. Busje komt zo Een deel van de route die wij vandaag liepen was al aanmerkelijk droger dan vorige week. Nu kon je tenminste lopen zonder je laarzen nodig te hebben.
Maria is ook een loopster van ons Roparun team en moet met Pinksteren wel fit zijn. Zij is er het volgende weekend in Schoorl niet bij als wij met het team in ons weekendhuisje op zaterdagavond een pastamaaltijd aanbieden voor lopers/loopsters. De opbrengst is uiteraard bestemd voor Roparun. Je moet de deelnemers van vorig jaar maar eens vragen hoe gezellig dat het was. Je kunt nog deelnemen als je een mail stuurt naar : claudiaroparun@gmail.com

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.