Tijd vliegt!

Geplaatst: 06/02/2011 in sport
Tags:
Zaterdagmorgen,

Mijn helm Het is de afgelopen maand al weer 10 jaar geleden dat ik met ontslag ging bij de vrijwillige brandweer Uden. Waar blijft de tijd. Ik zou er waarschijnlijk niet zo zeer aangedacht hebben ware het niet dat vanochtend een van onze dames bij het inlopen me vertelde dat haar man was bevorderd tot bevelvoerder. Wat ze wel heel goed snapte was dat zij zelf tijd ging inleveren. Een voorbeeldje. Als haar man consignatiedienst heeft zal ze samen met haar 3 kindjes boodschappen moeten doen. Want thuis laten bij haar man dat kan dus niet omdat die ieder ogenblik weggeroepen kan worden. En manlief boodschappen doen ja dat zou mogelijk zijn maar dan zit het er ook zo maar in dat het lang kan duren voordat hij thuis is. Met of zonder boodschappen. Cones Zo..is het wel duidelijk niet niet alleen een man in dienst is bij de brandweer maar tegelijkertijd ook een heel gezin. Toen zag ik dat niet zo nu des te beter. Het rondje op de trimbaan liep ik destijds in mijn dienstweken eindeloos vaak. Kon vanaf dat rondje net op tijd bij de kazerne zijn.
Op het schema stond vandaag niks. Als op zondag de cross is dan wordt het schema steeds verder aangepast naarmate de zondag korter bij komt. Op zaterdag alleen een wedstrijdvoorbereiding.

Zondagmorgen,

Naat Piek Bij Naat Piek komend is mijn parkeerplekje nog vrij. Het eerste parkeerplaatsje laten de vroegste lopers altijd vrij zodat ik er mijn auto kan neerzetten. Die wordt dan meestal gebruikt om overtollige kleding in te dumpen.
In het start/finish gebied is de werkploeg nog druk doende om alles in orde te maken. Test…1…2.. de geluidsinstallatie doet het alvast. Even mijn start nummer ophalen daar is het nog niet druk. De dames hebben nog wel even tijd voor een praatje. Vandaag de Naat Piek-cross een vlakke  cross over een rondje van nagenoeg 1800 m en het is vlak. Een kort stukje gaat over een “wasbordje”. Een wasbordje? Ja…en stukje bospad waar in de lopen van de jaren steeds met crossmotoren en MTB’s kuilen en  gaten in zijn gereden. Niet diep maar het hobbelt nog al. Ieder rondje is bijna 1800 m lang  en je mag het max. 6 keer lopen dan kom je uit op ruim 10.7 km.

Koplopers Ik ga van start met het oogmerk om rond de 50′ te finishen. Met de eerste doorkomst op 8’27″zal dat krap aan gaan worden. Met iets er boven op moet het toch wel kunnen. Met de volgende 4 rondjes die tussen 8’18″en 8’14″liggen en een laatste rondje van 8’09″is de finish in 49’40”. Gemakkelijk gelopen. Amper last gehad van de wind. Met een tempo vandaag van 4’36″/km moet volgende week de 30 km van Schoorl toch in 5’/km te doen zijn. We zullen wel zien.

reacties
  1. Tiny schreef:

    Wanneer zou ik overgaan naar deze nieuwe blog?

  2. kit schreef:

    Tiny, je nieuwe blog ziet er super uit! Erg stoer!!
    Je hebt eer van je werk, ik vind hem echt heel mooi geworden, kun je trots op zijn..!
    Je kunt ook trots zijn op je gelopen tijd vandaag, heb je toch maar weer even gedaan, ik geloof dat het met de vorm wel goed zit voor Schoorl volgende week ;-))

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.