Verkassen?

Geplaatst: 08/02/2011 in sport

Maandagavond,

Fietsbrug bij avond Met de groep waarvan een groot gedeelte gisteren de cross liep en een paar in Apeldoorn een duurloopje in gegaan van ruim 10 km. Het eerste gedeelte met de wind recht van voren. Ik vertelde dat je de wind niet moest zien als je vijand maar als je beste trainingsmaatje. Want wie brengt er zo veel verschil aan in ritme, in paslengte,in pasfrequentie en zwaarte dan de wind? Niemand of niets toch. Ongemerkt loop je dus in groot aantal verschillende zone’s. Ondanks de wind tegen werd er redelijk rustig gelopen anders werd het met de wind mee en zeker in de laatste 3-4 km werd er behoorlijk doorgelopen.
Zo bizar was het De wind riep ook nog een herinnering op van een HM die ik eens liep in Veldhoven halverwege de jaren ’80. Het was een HM over 3 rondjes van 7 km. Ik kon aansluiten bij een redelijk grote man en liep dus mooi in de luwte op de stukken waar de wind gemeen tegen blies. In het volgende rondje zag ik hem steeds vaker om en opzij kijken en ik begreep er uit: “hij peuk neem eens een keertje over”. Even verderop passeerde ik hem en de man sloot achter mij aan. Amper 5′ verder hoorde ik achter me een flink gemopper zo in de trant van: “hier heb ik ook niks aan”. Dat klopt dan ook aardig want het meeste ging er langs en overheen.

Nog even dit. Medio april gaat web-log niet meer ondersteund worden door Typepad en gaat er een migratie plaatsvinden naar WordPress. Om nu alvast een beetje te wennen ben ik wat aan het klooien geslagen. Kijk hier maar eens even naar en vertel me wat je er van vindt.

Advertentie
reacties
 1. Jaco schreef:

  Mooi blog.Ziet er mooi uit met wordpress!!Je kunt met een gerust hart hart migreren 🙂

 2. Wim schreef:

  Zelf ook net verhuisd naar http://Roadrunner69.Tumblr.com , ziet er hier best wel goed uit 😉

 3. kit schreef:

  Je kunt met een gerust hart over Tiny! Ik zal de RSS feed alvast aanpassen…!
  De complimenten gaan nu vast binnenstromen…. kan me nier voorstellen dat ik de enige ben die er zo over denkt.
  Enne lopen met tegenwind vind ik niet zo erg, zolang het maar geen wedstrijd is. Gewoon een beetje tegen gaan hangen en rustig doorlopen.

 4. Ruth schreef:

  hihi, grappig verhaaltje van die HM!!
  en je nieuwe blog oogt alvast héél mooi Tiny!!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.