Jaloers?

Geplaatst: 10/02/2011 in sport
Tags:,

Woensdagavond,

Zonnen Baantraining vanavond het lijkt wel of iedereen wakker is geworden vanuit hun winterslaap. Dacht ik nog tegen de tijd dat we gingen vertrekken voor het inlopen “het valt wel mee met de opkomst vanavond”. Toen we vertrokken was het een lang lint. Dan duurt het even voor ik van voor naar achter afgezakt ben om te weten wie er allemaal is. Moet ik onderweg niet te lang blijven hangen.
Een schema vanavond waarbij we als trainersduo aardig op de rem moeten trappen. Korte afstanden en relatief lange rusten dat vraagt er om te snel gelopen te worden. Op het prgramma stond 5(100-200-300) met 100 dribbelpauze tussen de afstandjes in en 200 m na elke serie. Ondertussen vliegen de jasjes uit terwijl ik het aardig koud heb. Het vriest een beetje. Nee… de foto is niet van gisterenavond maar het was er wel zo druk.

Donderdagmorgen,

Sterrenhemel Was het gisterenavond kraakhelder is het vanmorgen bewolkt  weer. Het is droog en prima loopweer. Met hetzelfde drietal  op stap als vorige week en ook de optie om een uurtje te lopen. Dat is genoeg met de 30 km van Schoorl in het vooruitzicht. In het bos zijn nog al wat groepjes van school met een project bezig en een van de groepjes moedigde ons aan en tot onze verbazing sloten ze op verzoek aan en liepen een stuk mee op. De begeleidende juf of moeder achterlatend. Ik keek om en nodigde haar uit om ook mee aan te sluiten. Het enige dat ze deed was een wegwerpgebaar maken. Tja…en eigenlijk hadden we het al aan wandelen kunnen zien. Ik vroeg me af of ze niet heimelijk jaloers op ons was dat ze niet met ons en de kinderen mee kon? Ik denk van wel. Na een 500 m lieten we de kinderen stoppen en heel uitdagend vroegen we om eens te proberen wie het eerste weer terug was bij de begeleidster. Dat moet je bij jeugd niet zeggen ze gingen echt knalhard terug! Na 11 km zaten we aan een lekker bakje koffie. Nou vanavond nog een baantraining overnemen van een trainer die tot wat later moet werken.

reacties
 1. Marina Vranken schreef:

  Had de foto herkend uit een ouder blog, maar maakte me toch nieuwsgierig naar het verhaal bij de foto. Wat ziet dit blog er prachtig uit!

 2. kit schreef:

  tja, soms ziet het er wel makkelijk uit…, ik heb dat ook wel eens als ik in de auto zit en ik zie een hardloper en dan ziet het er zoooo gemakkelijk uit. Dan vergeet je wel eens dat het wel werken blijft, want als de benen stil staan, sta jij ook stil!
  Tja, en die juf/moeder had ik 2 jaar geleden ook kunnen zijn, erg hé?

 3. ruud schreef:

  Ziet er mooi uit, je nieuwe blog!
  Succes alvast zondag in Schoorl

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.