Agenda!

Geplaatst: 17/02/2011 in sport
Tags:,

Donderdagmorgen,

Zo ziet er een volle agenda er kennelijk uit!

Als je een druk bestaan hebt en alles loopt volgens het gewone patroon dan is er vaak niks aan de hand. Aan de voorwaarde van een druk bestaan daar voldoe ik niet helemaal aan dus een inbreuk op mijn agenda is wel te overleven. Maar met de lopers en loopsters in onze recreantgroepen is dat vaak wat anders. Een gezin, manlief een drukke  baan, moeder die een baan heeft , kinderen die moeten sporten. Hier zit vaak de agenda tjokvol en als er hier van buitenaf een inbreuk op wordt gedaan dan moet er van alles georganiseerd en omgezet worden om alles toch op rolletjes te laten lopen. Ik heb dan ook grenzeloze bewondering dat die gezinnen iedere keer weer tot een oplossing komen. Organisatie talenten. Maar je merkt wel dat het nog al wat energie kost.

Dit stuk is zelden nat!

Ook de drempel om toch de tijd te nemen, als er die al is, om te sporten, wordt dan hoger terwijl, als het je lukt om te gaan, je vaak als herboren weer thuis komt. Muizenissen weg. Hoofd weer helder. Klaar voor de volgende organisatie klus.

Nu heb ik door een inbreuk op mijn agenda vanmorgen niet de tijd om mijn duurloopje te maken. Voor mij is het probleem wat minder groot ik schuif dat gewoon door naar vanmiddag. En hoe lang mijn loopje vanmiddag dan wordt? Dat weet ik nog niet. Mijn planning wordt raakt niet meer zo snel in de war. Overigens waren er gisteren op de baantraining weer een kleine 50 van die organisatie talenten die kans zagen om te komen trainen.

reacties
 1. Danniëlle schreef:

  Hm, niet alleen gezinnen hebben hier last van, ook mensen die alleen wonen, een druk sociaal leven hebben buiten het hardlopen en ook nog eens tijd willen besteden aan hun vriendje.

 2. kit schreef:

  Soms is het inderdaad hectisch, maar ja het is een kwestie van plannen en organiseren en soms dingen verschuiven! Agenda erbij en soms dingen verschuiven of een andere keuze te maken om te kunnen trainen.

 3. RunningHans schreef:

  Klopt… zeker met sportende kinderen in huis, is het druk. Maar daar moet je je agenda zeker op aanpassen. Sporten is belangrijk voor kinderen

 4. jan schreef:

  Ja en dan hebben veel lopers ook nog de stress, dat door het plaatsen van lopen hoog op de agenda niet in dank wordt afgenomen…

 5. Dirkjogt schreef:

  Heb ook dat probleem van een overvolle agenda zodat het geplande loopje soms in het water valt. Maar meestal zijn we wel inventief genoeg om een oplossing te vinden.

 6. Esther schreef:

  Soms is het gaan lopen inderdaad een kwestie van plannen. Maar iets wat je graag doet, valt altijd wel in te plannen toch?

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.