Te snel!

Geplaatst: 18/02/2011 in sport
Tags:

Donderdag,

inmiddels is het droger

Schreef ik gisteren dat mijn loopje s’morgens niet door  kon gaan. Daar had niet heel veel pech mee want in de middag was het echt schitterend weer om te lopen. Ik schreef dat ik niet wist hoe lang of ik wel zou gaan. Nu weet ik het wel inmiddels.

Ik vertrok van huis uit en liep de eerste 15 km van de allereerste weblogloop in 2009. Ik weet ongeveer waar de 5 km punten liggen en derhalve ook ijkpunten op snelheid. Nee… een Garmin heb ik niet, ik moet het op mijn gevoel doen. In de eerste 5 km tref ik nog een kennis die ik al ken vanaf de basisschool die loop je niet zo maar voorbij zonder even wat te kletsen. Dus ijkpunt 1 op 5 km een aardig vertekent beeld. Maar eigenlijk weet ik het al wel. De gang zat er goed in. Een paar stukken die 2 weken geleden nog te nat waren zijn nu goed te belopen. Hoef ik me al minder zorgen over te maken op de 27ste.  Net voor het 15 km punt kan ik op een uitgemeten stuk een km klokken. Pfff…!! Precies na 2 uur ben ik weer terug. Bijna 23 km weggetikt. Geef ik een ander op zijn donder van te hard te lopen op een duurloop. Nee….dan zelf!  Wel ongelooflijk lekker.

reacties
 1. Fred schreef:

  Wat een mooie weblog zeg, nieuwe vormgeving. Ik ben pas nog bij jou op ‘digitale’ visite geweest, heb ik dit nu gemist? Maar evengoed al rennend een geweldig stuk ‘weggetikt’ zoals je schrijft, 23 km. in een tijd waarin menigeen nog maar de halve marathon moet zien te lopen! Je had kennelijjk een ‘on day’ (dit in tegenstelling tot een ‘off day’ :-))…

 2. Bjorn Paree schreef:

  Je blijft me keer op keer verbazen 🙂 Heb echt veel zin om de 27e in de prachtige omgeving van Uden te lopen. Gaat gezellig worden!!

 3. kit schreef:

  Soms moet je gewoon even….

 4. John schreef:

  Tempo duurloop zullen we dan maar zeggen 😉

 5. Koen schreef:

  ach ja, bij de loodgieter in huis lekt het ook 🙂

 6. jan schreef:

  Moet je toch nog aan de Garmin om jezelf af te remmen.

 7. Andrea schreef:

  In gestrekte draf door het wondere land, valt ook Tiny door de mand!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.