Aanloopje!

Geplaatst: 26/02/2011 in sport
Tags:,

Zaterdagmorgen,

stapeltje

Niet anders dan altijd ben ik om iets na zessen wakker, niet alleen wakker maar ik ga er ook uit. Heerlijk gedeelte van de dag vind ik dat. De krant, koffie en een boterhammetje met kaas. Door de week wacht ik met mijn boterhammetje zodat we samen aan tafel zitten. Zo niet op zaterdag dan begin ik alvast.
In de loop van de jaren ben ik er achter dat ik op dit deel van de dag veel werk uit mijn handen krijg.

Dat gaat er altijd in!

Niemand die je stoort of wat dan ook. Tip! Als je een vraag hebt stel hem dan voor 8.00 u dan heb je bijna per omgaande antwoord mits ik natuurlijk het antwoord weet. Dus niet te moeilijk graag. Over de baantraining die om 9.00 u begint hoef ik niet veel na te denken. In de meeste gevallen sta ik 2 keer per week op de baan en doe in een week wel nagenoeg dezelfde training. Nadenken over wat ik volgende week er in wil hebben dan doe ik wel. Je moet wel proberen wat variatie er in te hebben.
Vandaag ervaar ik het wel als een bijzondere training. Een aanloopje naar morgen. Ik verheug me daar echt op. Zo meteen maar eens aan de slag dat niemand morgen iets  te kort komt.

reacties
 1. jan schreef:

  Ha ha pas maar op op de vroege morgen, een gek kan meer vragen dan 10 wijze Tiny’s kunnen beantwoorden.

 2. John schreef:

  Je bent er snel bij om je blog te verhuizen en ik moet zeggen…het ziet er gelikt uit! Wat vroeg lopen betreft deel ik je gevoel niet…moet er niet aan denken om op dat tijdstip van de dag (eigenlijk nacht) te gaan hardlopen 🙂

 3. Danniëlle schreef:

  Respect want ook al ben ik niet van het hele lange uitslapen, de wekker zetten op mijn vrije dag gaat me net iets te ver. Vanochtend toch maar gedaan overigens 🙂

 4. onehappyjogger schreef:

  hier ook van dat. Ik sta in het weekend meestal rond 7u al op want ben dan toch al wakker, en de mannen liggen er dan nog gemakkelijk tot na 8u in. Voor mij een heerlijk uurtje me-time, koffietje en boterham en ondertussen lekker wat chillen met de laptop op voor mij 🙂

 5. Koen Martens schreef:

  heel veel succes morgen. Doe iedereen de groeten.

 6. kit schreef:

  Tja ik ben een geboren avondmens, ’s ochtends mijn bed niet uit te krijgen (maakt niet uit of ik vroeg of laat naar bed ga) en ’s avonds eigenlijk altijd te laat naar bed.
  Behalve in de zomer, als het echt warm is…. dan kan ik vroeg mijn bed uit komen. Maar morgen zal het vast ook geen probleem geven: heb er zin in!

 7. kaat schreef:

  hier ook een ochtendmens en het liefst eigenlijk als de anderen in huis avondmensen zijn 😉 Want zo’n ochtend alleen vind ik zalig … terwijl de rest in huis nog slaapt…

 8. RunningHans schreef:

  Had ik die variatie nou van jou of van mezelf… Ik vind het knap 6 uur. Ben toch meer een avondmens. Hoop dat je het morgen droog houdt. Veel plezier, dat zal zeker lukken

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.