Van start!

Geplaatst: 13/03/2011 in sport

Zondag,

Hun allereerste meters!

Schreef ik gisteren dat het een bijzondere dag was. Ik wist toen nog niet helemaal hoe bijzonder dan wel. Het werd wel een dag die in ieder geval in tempo stevig ging. De meeste weten wel dat ik vroeg aan  mijn dagen begin. Na 6.30 u ben ik zelden nog in mijn bed te vinden.
Gisteren dus ook niet. Ruim op tijd om bijna 100 Start to Runners welkom te heten in onze kantine. Voor de 15de keer al. Toch mijn papier steeds gebruikend want ik wil niet op de automatische piloot. Vergeet dan waarschijnlijk dingen. Stiekem naar buiten kijkend denk ik bij mezelf: “niet te lang het is zulk mooi weer”. Hup…hup naar buiten. De eerste meters voor de meesten. Je voelt het gewoon. Ook hier zitten weer hardlopers bij die er weer helemaal voor gaan.
Zeker weten dat er naar huis gingen met een gevoel van… yes… volgende week weer.

Je bent van harte welkom!

Dan het volgende deel van onze dag. Kan nog snel alle zaken afdoen die met de starters van doen hebben, zoals presentielijsten bijwerken en zorgen dat hun “huiswerk” thuis komt te liggen. In de loop van de middag raakt ons gezin compleet. Aan de koffie met een stukje gebak en een wijntje. Een mooi cadeau gekregen. Ik leg nog wel eens uit wat.

Dan wordt het onderhand tijd om uit te gaan eten. We hoeven er niet ver voor te gaan. “Tante Pietje” is de hoek om. Als tegen 11.00 u de koffie geserveerd en op is gaat het niet niet lang meer duren voordat mijn kleppen dicht vallen. Het was een bijzondere dag.

Nu ik dit schrijf ben ik bijna klaar voor een training in het bos. Een training in mijn gedachte waar iedereen die wil: “staal uit kan bijten”. Het wijntje van gisteren geloof ik niet dat me dat vanmorgen dwars zat. Heerlijk om gewoon voluit mee te doen. Nu een relatief rustige week zaterdagmiddag naar St. Antonis.

Advertenties
reacties
 1. John schreef:

  Er zullen vast en zeker weer een hoop nieuwe leden uit de start to runners uit voortkomen.

 2. Claudia schreef:

  Weer een mooie ploeg starters, waar weer een mooi aantal lopers uit voort komen. Alleen maar gezelliger!!

 3. RunningHans schreef:

  mooi, ze zijn van start.. nieuwe lopers in aantocht

 4. RunningGerard schreef:

  Weer 100 lopers die zich wagen aan de start tot run. Met jou als trainer zullen er weer een hoop bij zijn die na deze start tu run doorgaan naar hun volgende doel. Ik vind he erg jammer dat ik door de wisseldiensten geen gebruik kan maken van een AV. Ook schema’s vink ik erg lastig. Gebruik wel veel van jou gemailde schema. en ik moet zeggen dat gaat niet verkeerd.

 5. M@urice schreef:

  Mooi, dan zie ik je in Sint Anthonis!

 6. kit schreef:

  Tja die start-to-runners blijven jouw kindje, nietwaar? Ik kan me dat ook helemaal voorstellen, is toch bijzonder deze (nog niet) lopers te zien groeien! Daarna een lekker feestje bij “tante Pietje” dat is zeker niet verkeerd! Dat dat wijntje je dan een beetje dwars zit, ach op zo’n bijzondere dag mag dat!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.