Weer eentje!

Geplaatst: 19/03/2011 in sport

Zaterdagmorgen,

En dit is nog niet eens de helft!

Als ik wakker wordt dan weet ik het eigenlijk al. Dit wordt weer een dag die compact in elkaar komt te zitten. De Start to Runners komen voor hun tweede dag bij elkaar om wegwijs gemaakt te worden in “hardloopschoenenland”. Een poging om wat helderheid te krijgen in het doolhof van het aanbod.

Hier ben ik heel erg blij mee!

Aan de bekendheid van de presentator zal het niet liggen. Wat ben ik verguld met het optreden van Leonie. Zo maar een Nederlands Kampioene die dat even voor ons komt doen.
Tegen negen uur komen de eersten binnen. Ze worden ontvangen met een kop koffie of thee en een plakje cake. Vandaag mag het nog volgende week komt de diëtiste dan misschien niet meer. De deelnemers gaan naar boven en mogen een paar schoenen passen en er een training op uitvoeren. Tja…dat kost even tijd maar dan heb je ook wat.
De verloting van een paar hardloopschoenen is ook altijd wel spannend maar dan ook snel naar buiten want het is zo’n heerlijk weer.

Zaterdagmiddag,

hoe ouder hoe gekker?

Snel wat eten een andere outfit aan en naar De Keien voor een gezamenlijk vertrek naar St Anthonis( St. Tunnis bij ons). Hier is vandaag een Halve Marathon te lopen. Veel clubgenoten gaan daar altijd van start. Het is ook een schitterend rondje. Het wordt er wel ieder jaar iets drukker. Vorig jaar liep ik er tijd van net iets onder 1:40′. Had vandaag zoiets van een jaartje ouder toch maar eens zien of het nog lukt om iets sneller te zijn. Overigens wisten dat niet veel mensen. Ik had gezegd om ongeveer voor 1:45′ te gaan. Ben ik eenmaal daar heb ik nog amper tijd om in te lopen. Er zijn zoveel mensen om eventjes mee bij te kletsen.
Dan de start.  Het loopt lekker. Bij 5 km doorkomst op 22’41”. Tevreden.

Jolanda maakte deze foto. Loop bijna van het plaatje af!

Op naar 10 km nog iets sneller 22’31”.Met enig verval in het tweede deel kom ik goed uit. 15 km 22’48”. Daar kan ik mee leven. Nu ontspannen naar het 20 km punt. 23’12”. De tijd van vorig jaar gaat er aan. De finishlijn over in 1:36’08” netto. Er zal nog wel wat aan tijd bij komen.
Alleszins tevreden. Maar wat gingen er vandaag veel PR’s aan flarden. Ik moest wel een redelijke tijd lopen als je in de ochtenduren met veel branie de geveltoerist uithangt! Het commentaar was: “hoe ouder hoe gekker”. Iedereen die vandaag een PR of bijna een PR liep van harte proficiat.

Advertenties
reacties
 1. Claudia schreef:

  Je was maandag nog veel meer in je nopjes over Léonie dan over jou halve, maar wat een mooie tijd heb jij gelopen.

 2. corné schreef:

  Ik kon helaas niet in St. Tunnis zijn en liep in Dodewaard. We zien elkaar vast wel ergens weer.

 3. Jacqueline schreef:

  Hosternokke…. wat ga je snel.

 4. RunningHans schreef:

  Sinds je van Drees trekt, ga je alleen maar sneller, lijkt wel.

 5. Koen Martens schreef:

  Chapeau Tiny sterk gelopen.

 6. Jan schreef:

  Hoe doe je het Tiny, diep respect, zo kun je nog wel een tijdje mee, het komt ook jou vast niet vanzelf aanwaaien, een prima beloning voor alle inspanning en trainingsarbeid.

 7. John schreef:

  Wederom een hele nette tijd op de halve.

 8. Keesdeloper schreef:

  Leonie ontvangen, de Spiderman uithangen, 1.36 lopen. Jij kunt ook alles he? Mooi verhaal Tiny. Groet, Kees

 9. Ha Tiny wat ben jij snel zeg, en je plezier in het lopen straalt eraf.

 10. F@lco schreef:

  Ziet er bijzonder fraai uit hier!

 11. Jaco schreef:

  Bedankt voor de felicitaties en jij ook van harte!!Mooi van Léonie dat ze tijd maakt om de start to runners wegwijs te maken in schoenen land!!

 12. kit schreef:

  Ben stik jaloers op jouw start-to-runners, krijgen ze ook een presentatie van Léonie… toe maar! Zijn ze amper een week aan het lopen….
  ’s Middags lekker naar St. Tunnis, toch in mijn agenda zetten voor volgend jaar! Super tijd Tiny, kun je trots op zijn, dat doen er je niet veel na!

 13. Herman schreef:

  Knap gelopen en ook proficiat voor jou 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.