Verschuiving!

Geplaatst: 22/03/2011 in sport
Tags:, ,

Maandag,

zo groen was het nog net niet!Na het herstelcrossje van zondag voelen de benen goed. In ieder geval zo goed dat ik er een duurloopje mee kan maken op maandagavond ware het niet dat ik naar een overleg ga van ons Roparun team RTZN. Dat betekent gewoon dat ik mijn trainingstijdstip moet verschuiven.
Dus tegen de middag mijn trainingskleren aan en op pad. Het is prachtig mooi weer.

Topkoks!!

Zonnetje erbij en nagenoeg geen wind. Een uur staat er de lijst. Niks van afstand genoemd. Van te voren wel even nagedacht over de route die ik wil lopen. Het loopt als een trein moet ik zeggen. Net binnen het uur ben ik weer thuis. Ik wist uit me zelf ook wel dat ik te snel was maar dat in krap uurtje ruim 11 km weg tikte dat had ik niet in de gaten. Het liep zo lekker.

Wat ik nog even onder jullie aandacht wil brengen is het sponsordiner dat wij als team RTZN organiseren op 27 mei bij De Waterpoort  in Barendrecht. Er zijn bijna 50 couverts beschikbaar en  ruim de helft van de beschikbare plaatsen is al weg. Voor 35 € serveren we voor jullie een 5-gangen diner. Bijzonderheden kun je hier lezen.

Advertenties
reacties
 1. RunningHans schreef:

  jullie team blijft bezig met mooie acties

 2. kit schreef:

  Je herstelt wel heel snel, nu alweer actief voor je RopaRun Team. Jammer dat Barendrecht zo ver weg… lijkt me smullen!

 3. Peter schreef:

  sterk dat je vandaag weeral aan de bak kan, je moet nog steeds over een wonderwel recuperatievermogen beschikken!

 4. Rinus schreef:

  Dat gaat smullen worden en een tempo herstel loop!.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.