Mooie dagje!

Geplaatst: 28/03/2011 in sport

Zondag,

zomertijd!

Eigenlijk zegt de naam het al  Zondag!! De klok is afgelopen nacht verzet en het is gewoon een uurtje vroeger dan gewoonlijk. Nou ja… ben ik normaal om 6 uur wakker dan is dat nou een paar dagen om 7 uur. Na week is alles weer gewoon.
En het was een zondag! Al vroeg scheen ze. Al was het in de morgen nog best fris. In korte broek trainen was maar amper te doen. De meeste waren nog in het lang.
Vandaag kreeg ik er de wedstrijdgroep bij. Voor een juist beeld, de spreiding in snelheid is nu tussen 33′ en 55′ op 10 km. Daar moet ik tussen manoeuvreren. Met een ploeg van 30 man op stap. Vlug een beetje moe zien te krijgen dan heb ik het wat rustiger. Na een km of 3 inlopen en enige oefeningen laat ik ze een 8-vorm lopen. Een stevig bultje er in. Het is meteen een stuk rustiger. Kan ik op mijn gemak uitleggen wat de kern van de training is. Ik hoor instemmend gemompel. 6*2′ met 1′ rust lijkt niet zo veel. Op de terugweg is het aanzienlijk rustiger dan daarstraks.

Zo laat werd het niet!

Dan dan rap naar huis de auto in en op naar Venlo. Jeroen liep zaterdag in Diever een 10 km en is met de trein in Venlo kan die straks gelijk mee door naar huis. Samen supporteren is ook wel zo leuk. Hij had een paar mensen van zijn groep aan de start en ik ook. De stad in was niet meer te doen daarvoor was ik te laat en de stad te druk. Het werd pendelen van km punt 3 naar km punt 13 en dan snel door naar 20 km. Gelukkig bijna iedereen gezien die we wilden zien onderweg. Er werden goede prestaties neergezet alhoewel ik de indruk had dat de loopomstandigheden een week eerder iets gunstiger waren.

Hier heb ik ook nog een paar plaatjes van onze prutrace van zaterdag. Vanavond maar weer eens voor een duurloopje het bos in. Dan is de klok verzetten toch nog ergens goed voor.

reacties
 1. Danniëlle schreef:

  Haha, ik ben voor de 1e x in mijn leven vergeten om de klok te verzetten maar desondanks toch op tijd in Leiden 🙂

 2. Claudia schreef:

  Heerlijk he dat uurtje licht.

  Geweldig de foto’s zag Maria ook nog voorbij modderen;-)

 3. Prachtig, doe mij iedere dag maar zo een mooie prutrace! Wanneer is de volgende? Dan ga ik proberen om erbij te zijn.

 4. aprilvis schreef:

  Een prutrace? Nooit van gehoord, ziet er best plezant uit.
  En ’s avonds een uurtje langer klaar… Heerlijk!

 5. M@urice schreef:

  Verdorie, ik heb je onderweg dan echt over het hoofd gezien …..

 6. Ruth schreef:

  jawadde die prutrace zag er echt wel een heuse veldslag uit, hilarisch!!
  En ’s morgens is het inderdaad nog koud hé, dat vind ik wel hatelijk eigenlijk. Soms kan ik alleen maar ’s morgens vroeg lopen en moet ik me in wintertenue hijsen terwijl het dan ’s namiddags zo lekker warm is…

 7. Jacqueline schreef:

  Het was heeeeeeeeeeeeeel warm om te lopen las ik … in Venlo. Maar vast heerlijk weer om te supporteren.

 8. Peter schreef:

  ik ga ook wel vaak eens kijken bij een loopwedstrijd om te gaan supporteren maar vaak overkruipt me de zin dan zo erg dat ik zelf wil lopen en moet me dan echt forceren om het toch maar niet te doen. 🙂

  die pnut race ziet er een heuse overlevingstocht uit!

 9. John schreef:

  Leuk dat jullie er stonden om de pupillen aan te moedigen.

 10. kit schreef:

  hihi ik zie het al: “hoe ouder, hoe gekker”…
  Venlo was mooi, warm en leerzaam: wordt vervolgd!

 11. Esther schreef:

  Het was gisteren een mooi dagje in Venlo. Jammer dat we elkaar niet even gezien hebben, maar dat komt dan de volgende keer weer.

 12. Jan schreef:

  voor zo’n prutrace zou je bijna alleen al een paar vibrams kopen!

 13. Joost schreef:

  hahaha die reportage over de prutrace … prachtig!!!!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.