Dag- of avondlicht

Geplaatst: 29/03/2011 in sport
Tags:, ,

Maandagavond,

zo tenminste droge voeten!

Heerlijk als de klok weer een uurtje verzet is. Het geeft ons meteen de gelegenheid om niet meer in  het donker langs het asfalt te hoeven vallen. Lekker het bos in. Het kan net als we om 19.00 u. vertrekken en maar een uurtje lang gaan. Er zijn nu een paar halve marathons achter de rug dus weer wat korter beginnen. Het geeft anderen de gelegenheid om in te stappen. Die hebben hun planning gericht op het najaar. Dus beginnen vandaag met een uur en dat wordt uitgebouwd naar 90′ tot aan de vakantie periode en daarna gaat het richting 2 uur. Kan ik de nieuwelingen weer een groot deel van ons gebied laten zien. Zelfs vandaag zien we al de vooruitgang in het vernattingsproces. Een keer zelfs moeten keren. Het pad was te nat en het is tenslotte niet iedere keer een prutrace.  En zoveel paar “kliko” schoenen heb ik ook niet. Helemaal vrolijk wordt je van zo’n loopje.

reacties
  1. de Mare Ton schreef:

    Je voelde al echt nattigheid !!

  2. Jan schreef:

    Toch wel een probleem die nattigheid bij jullie, veel regen is er volgens mij bij jullie
    toch ook niet gevallen de laatste tijd?

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.