Mooi weer?

Geplaatst: 31/03/2011 in sport

Woensdag,

Vandaag eens niet naar de club om wat te werken maar naar school. Naar school? Ja… naar basisschool de Vijfmaster om samen met Maria de sponsorloop die op 13 april hier gelopen wordt voor ons Roparun team te promoten. Samen zijn we echt in alle groepen geweest van de kleinste kleuters tot de bikkels van groep 7 en 8. Voor Maria is het haar dagelijkse werk maar voor mij was het behoorlijk schakelen. Wat kun je vertellen aan kleuters en wat aan die van groep 8. Uiteindelijk toch bereikt wat we wilden bereiken. Alle groepen behoorlijk enthousiast kunnen maken. En daar was het toch om begonnen.

Woensdagavond,

Was het de hele dag redelijk weer was het dat vanavond zeker niet. Bij het inlopen begon het te regenen. Zo erg is dat voor de meeste  niet maar toch merk je dat er wat thuisblijvers zijn. Zeker als het op een ongunstige tijd begint. Net als iedereen ongeveer van huis moet vertrekken. Rompstabilisatieweer is het niet. Het zou dan meer op zwemmen zijn gaan lijken. En laat ik daar nou net een hekel aan hebben. Tijdens de kern van de training hebben de lopers er waarschijnlijk minder van gemerkt dan de trainers die langs de baan rondhuppelden. En bij het naar huis fietsen al helemaal. Lot van een trainer?

Donderdagmorgen,

Ook vandaag laat buienradar ons zien dat we het niet droog houden. gewoon aan ons rondje beginnen in Harrie zijn tuin. Steeds begon het iets meer te regenen. Tenslotte komen we bij de Meuwel en zien zelfs dat de vissen niet in hun territorium kunnen blijven. Er ligt er weer eentje buiten het water. Waarschijnlijk op de kant laten vallen door een aalscholver. Die zien we volgende week niet meer terug. Ik durf bijna te wedden dat hij dan helemaal op is. Maar het bracht ons toch weer op het ongelooflijke verhaal van vorig jaar.
Na anderhalf uur aan de koffie. Mooie maar natte donderdagmorgen.

reacties
 1. kit schreef:

  Gedroogde vis kan natuurlijk weer heel lekker zijn! ;-)) En terwijl ik dit typ, schijnt de zon en is het ruim 20 graden… dat is dan natuurlijk weer het leuke van Nederland (zeggen ze)!

 2. Peter schreef:

  haha jij blijft maar vissen op het land tegenkomen precies!

 3. Jacqueline schreef:

  Dus jij en Sjan hebben donderdagavond vis gegeten ???

 4. Koen Martens schreef:

  Geen twijfel aan dat jij die kids niet enthousiast krijgt.
  Met een intro over de brandweer krijg je ze zeker stil.

  Tiny dat wordt binnenkort een hele nieuwe lichting kleine lopers voor de keien.

 5. Jan schreef:

  Tiny als je die klassen net zo interessant weet te boeien als in je blog,
  zou ik me maar geen zorgen maken die kids te laten delen in jouw passie!

 6. RunningHans schreef:

  in het hoge noorden was het dinsdag en woensdag prachtig weer… vandaag hier ook regen… laat de lente maar komen

 7. Esther schreef:

  Als zelfs de vissen de droogte opzoeken, dan moet het wel heel erg zijn met die regen 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.