Lopen voor water!

Geplaatst: 15/04/2011 in sport
Tags:, ,

Donderdagmorgen,

Zo kort staan ze bijna nooit aan de draad.

Lekker weer is het zo in de ochtend maar om nou meteen maar in korte broek en shirt met korte mouw te gaan lopen. Het lijkt erop dat het toch licht heeft gevroren. Ben ik misschien wel een koukleum maar ik ga toch maar in ’t lang. Het eerste stuk liepen we gewoon over bekend terrein en het viel ons wel op dat de ezeltjes vandaag weer eens aan de draad stonden en niet bij hun hok. Wat een mooie beesten zijn dat toch.
Bij het laatste gedeelte volgden we een nieuw pad. Waarom dat er dat is neergelegd is ons een raadsel. Echt gemakkelijk liep dat nog niet. Het is nogal los en veel wortels dus het was echt opletten. Met een grotere groep nog maar niet doen. Gaan er geheid een aantal tegen de vlakte. 15 km verder zijn we thuis. Lekker gelopen.

Donderdagmiddag,

lopen voor water.Ze kregen het ook!

Een duurloopje vanmorgen, vanmiddag een training te verzorgen bij Brabant Water voor een paar startende lopers. Er komen kennelijk steeds meer bedrijven die dit soort activiteiten voor hun personeel organiseren. Ik snap dan ook niet goed dat er niet veel meer mensen gebruik van maken. In ieder geval het groepje dat er wel gebruik van maakt heeft een paar heerlijke uren gehad. Buiten zijn. Licht sporten en om zo langzamerhand de conditie wat op te voeren. Slim!!

reacties
 1. onehappyjogger schreef:

  als ik ’s ochtends loop, is het ook nog steeds in lange tight en soms zelfs looptrui, ben ook een koukleumpje op dat vlak šŸ™‚

  Op m’n oud (en binnenkort weer nieuw) bedrijf maken ze ook werk van een sportieve loopcultuur. Lopen onder de middagpauze wordt er aangemoedigd, zo werd er jaren geleden zelfs voor uitbreiding van de douches gezorgd. Op dat vlak ben ik blij dat ik er terug ga werken binnenkort:-)

 2. Jacqueline schreef:

  Toch zou elk bedrijf dit aan zijn werknemers moeten aanbieden, weet zeker dat het een manier is om het ziekteverzuim naar beneden te krijgen.

 3. Jan schreef:

  Het is weer eens duidelijk hoe moeilijk mensen aan het bewegen zijn te krijgen, iedereen weet dat het moet, leuk en gezond is, maar om mensen zo ver te krijgen…

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.