Teamtraining!

Geplaatst: 08/05/2011 in sport

Vrijdagavond,

dit is zo gaaf!

Nee… het valt om de donder nog niet zo mee om een team voor een training bijeen te krijgen. Zo ook vanavond niet. Maar ook met maar een deel van je team kun je trainen. Vandaag te gast bij René in Bosschenhoofd. Ik geloof niet dat ik daar van te voren ooit eerder liep. Na een hartelijk ontvangst bij het sportieve gezin van René op weg voor een rondje van een km of 16-17 door de omgeving daar. Sam fietste mee en ook Astrid met de kindjes. Na een aantal km’s maar eens een blokje van 2 km lopen met wat meer tempo er in. Moeten we tenslotte met Pinksteren ook. Liep best lekker. Zo meteen nog maar eens doen. Na 1:40′ zijn we weer terug. Een prima rondje. Het nakletsen met lekker eten buiten in de tuin dat maakt een training als deze helemaal compleet. Jaja…Pinksteren schiet al aardig op.

Zaterdagmorgen,

Dat gaat er altijd wel in!

Gewoon maar beginnen waar we gisteren mee gestopt zijn. Lopen. De vakantie speelt vandaag mee. Het is er minder druk dan normaal eigenlijk. De ex-start to runners laten zich van hun beste kant zien. Uitzonderlijk iedere keer weer opnieuw om te zien wat er in een paar maanden trainen bereikt kan worden. Ze mogen best trots op hun zelf zijn.
De nazit met koffie en vlaai duurde  best wel even. Net zo belangrijk als de training zelf.

Zondagmorgen,

Lekker schaduw!

Wat een superweer iedere dag. Ik mag dat zo wel. Klagen kan altijd nog. De bostraining dan deze morgen. Proberen om een parcours te lopen wat toch wat minder stof op gaat leveren. Want op de zandwegen is het zo gortdroog en met een beetje oostenwind stuift het nog al. Het rondje van vandaag is goed begroeid met  gras en is ook nog in de schaduw. Dus voor deze training ideaal. De kern vandaag een intervaltraining met 15 blokjes van 1′ met ook 1′ dribbelpauze. Wat liep het lekker. Kon mooi met de kop mee. Dat vraagt om een flink stuk uitlopen op een laag pitje. Afvalstoffen moeten weer afgevoerd worden. Koffie smaakt na afloop van een training best lekker maar de thee vandaag ook. Nou morgenavond nog een duurloopje en dan heb ik weer een looprustdag.

Advertenties
reacties
 1. RunningHans schreef:

  weer ff bijgelezen.. Trainen in dit weer vind ik altijd wel lekker… wedstrijden is minder. lekker weer een stukje vlaai

 2. natalie schreef:

  In dit schitterende weer werd wel stevig getraind hij Tiny. Je conditie zal wel top zijn.

 3. RunningGerard schreef:

  Dat waren mooie dagen om te trainen. Misschien al een beetje wennen voor de Roparun. Volgens mij was het vorig jaar behoorlijk warm. Nog iets meer dan een maand dan mag je weer. Best een beetje jaloers.

 4. Jacqueline schreef:

  Dit zijn DE dagen om lekker in de schaduw je kilometers te maken. Gelukkig zijn de meeste B-wegen hier ook goed voorzien van hoge bomen.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.