Lesje lopen!

Geplaatst: 14/05/2011 in sport
Tags:,

Vrijdagavond,

Mooi kleurtje! De foto is van Run2Day Eindhoven.

Al eventjes geleden las ik over een clinic in Eindhoven over de Nike Free. Een hardloopschoen met een minimale ondersteuning die ook de haklanding tot het verleden laat behoren. Samen met Jeroen maar eens ingeschreven. Je moet tenslotte als trainers wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen.
Het werd al met al een leerzaam avondje. En eerlijk de schoenen liepen niet slecht. Wat ik wel weet dat je niet zo een, twee,drie moet overstappen.je moet er wel de tijd voor nemen. Op de eerste plaats zul je echt je pasfrequentie moeten aanpassen zeker als je gewenst bent om met grote pas met een lage frequentie loopt. Omhoog dat bewegingsritme.
Niet alleen was het avondje leerzaam maar naderhand met een paar lopers op een terras was ook een deel van de avond waar ik erg van genoot.

Zaterdagmorgen,

Het staartje van de groep!

Met het lesje lopen van gisteren nog in mijn hoofd vanmorgen naar de training op de baan of juist niet op de baan. Vandaag is een competitiewedstrijd van C-D jeugd dus kunnen we niet terecht en moeten we uitwijken naar het park. Niet dat dat een straf is. Alleen de kern is wat lastiger uitvoerbaar. Vandaag wil ook het toeval dat er net een aantal trainers met vakantie zijn of op zijn minst andere bezigheden hebben. We zijn met drietjes. En laat het nou vandaag juist megadruk zijn. Er moest stevig gewerkt worden door de trainers. Nou ja… de lopers en loopsters moesten ook flink aan de bak.

reacties
 1. Mo schreef:

  Als ik er geen blaren in krijg… wil ik ze wel eens uitproberen. Het leek me een informatieve avond. Bedankt voor je reactie.

  Groet Mo

 2. Wendelien schreef:

  Wat is eigenlijk het voordeel van zo’n Nike free schoen? (behalve de kleur dan;)?)

 3. kit schreef:

  Tja die Nike Free’s zijn een mooi schoentje en maken je als loopster wel hebberig en ze zitten ook zeker niet slecht. Ook de filosofie achter deze schoen spreekt mij wel aan, maar goed ik loop zeker zo lekker om mijn huidige Nike’s!
  Hihi en het terrasje, heerlijk daar doe ik het voor!

 4. Léonie schreef:

  Vet gezellig dat jullie der bij waren!!!

 5. M@urice schreef:

  het was erg leerzaam vrijdagavond!

 6. John schreef:

  Een fijn schoentje weet ik uit ervaring.

 7. RunningGerard schreef:

  Zien er mooi uit de Nike Free. Ben helaas niet in de gelegenheid geweest om een clinic te volgen. Wil ze zeker wel eens gaan uitproberen. Of dat verstandig is? Geen idee. Was zo te lezen in ieder geval gezellig

 8. Esther schreef:

  Was een leuke clinic, met enthousiaste mensen. Leonie kan het goed vertellen.
  Het terrasje na afloop was zeer gezellig!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.