Een gewone week?

Geplaatst: 19/05/2011 in sport
Tags:

Dinsdagavond,

Onze baan!

Na ons zwerfloopje van maandag mag ik op dinsdagavond opdraven voor een baantraining voor een deel van de wedstrijdploeg die niet aan een paar instuifwedstrijden meedoen. Hun trainer gaat met ze op stap. De groep is niet  zo groot maar om te zeggen gemakkelijk om te  begeleiden? Dan is een grote groep recreanten beter te doen. Maar goed het zal mijn voorkeur wel zijn.


Woensdagmorgen

sprint 100 m

Luchtmacht kampioenschappen! Ieder jaar weer opnieuw zijn ze te gast bij ons. Bijna alle disciplines worden beoefend dus zijn er echt veel wedstrijdmaterialen nodig. Met een paar vrijwilligers al om 8 uur s’ochtends in touw om alles om 10.00 u. wedstrijdklaar te hebben. Het lukt ook wel maar er moet wel de nodige menskracht aanwezig zijn. Gelukkig hebben ze nog wel steeds hun eigen juryleden bij. Ze noemen dat bij hun geen pensionado’s maar “post-actieven”. Ze zijn er niet te minder jong om. En of die volgend jaar wegbezuinigd zijn dat weet ik ook nog zo net niet. Een paar behoorlijke prestaties werden er neergezet.

Woensdagavond,

Vindt hier maar eens iemand!

Voor een behoorlijk aantal dames hun eerste training na hun succesvolle Marikenloop. Bij het inlopen moest er nog stevig wat bijgekletst worden. Leuk om de enthousiaste verhalen te horen. Volgend jaar eens proberen of ik er nog een uitnodiging voor de pastaparty kan uitslepen. Afgelopen zondag was me dat niet gelukt. Moet ik er bij vertellen dat ik er niet zo mijn best voor heb gedaan. De wedstrijddames toch weer zo ver herstelt dat ze het gewone schema konden volgen. Een piramide tot aan 500 m op- en aflopend met 100 m.

Donderdagmorgen,

Hier gaan we overheen in de eerste omloop!

Vandaag eens op pad om het eerste rondje dat op Hemelvaartsdag wordt gelopen te verkennen. Vanaf Harrie is het bijna 5′  lopen om op het parcours te geraken. We pikken het parcours op als we op 2 juni nog bijna 2 km te gaan hebben voor dat we rond zijn en de volgende ronde ingaan. Een aantal delen van deze eerste ronde lopen we wel eens vaker maar nu tegengesteld het lijkt dan opeens een helemaal ander parcours te zijn. De bulten hoger en het zand losser. Of is het maar schijn?
Ik ben toch wel benieuwd wie er op 2 juni om 8.00 u op de parkeerplaats van bezoekerscentrum “Slabroek” aanwezig is om mee van start te gaan. Na ruim 1:30′ zijn we daar weer terug voor een totaal andere ronde van ook ongeveer 15 km.  Wil je meer weten dan laat je gewoon een reactie achter en je krijgt vervolgens wel antwoord op je eventuele vragen.
Hierbij ook de links van ronde een en van ronde twee. Vandaag met de aan- en uitloop waren we 1:40′ onderweg.

reacties
 1. ines schreef:

  wie wil er nou niet met jou lopen? altijd mooie, verrassende routes en gezelligheid!grtz ines

 2. ruud schreef:

  Rondje linksom of rechtsom; het lijkt inderdaad soms echt anders.
  afstand, blijft wel hetzelfde

 3. Ritchie schreef:

  Een veteraan visstick tussen de fluimen hehehe

 4. Claudia schreef:

  Zal vast wel weer een aardig koppeltje lopers staan te trappelen met hemelvaart om even lkr te gaan lopen.

  Zie je maandag.

 5. Koen Martens schreef:

  Voor jou toch een redelijke normale week toch.

 6. Ron schreef:

  Het was een mooie loop vandaag Tiny. Stevig maar dan heb je ook iets. Hierbij de garmin data http://connect.garmin.com/activity/86583078

 7. jan schreef:

  Jij en gewone week? Volgens mij komt dat helemaal niet voor!

 8. Rinus schreef:

  Leuk dat defensie ook komt sporten en inderdaad afwachten hoe dat in de toekomst gaat.
  Mooie planning voor Juni, ben benieuwd.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.