Nog een paar weekjes!

Geplaatst: 24/05/2011 in sport
Tags:

Maandagavond,

Ons hotel voor een weekend!

Prima service

Vanavond de laatste vergaderbijeenkomst van ons Roparun team. Even de puntjes op de i zetten. Het team van Barenderecht’s Kistenfabriek uit Spijkenisse is er klaar voor. Nou ja…eerst vrijdag nog even het sponsordiner in Barendrecht. Ons team serveert daar een 4-gangen diner voor 35€ een *****sterrenhotel is er niks bij. Eigenlijk snap ik er helemaal niks van dat er nog 6 couverts vrij zijn. Als je snel bent kan het nog net.
Oké…ook  Tante Toos zal nog ingeruimd moeten worden. Die gaat het retourtje Parijs wel halen. Niks verzuurde poten. Gewoon op het gemakkie op en neer.

Dinsdagmiddag,

Die kwam ik vandaag tegen!

Het werd dus gisterenavond geen duurloopje. Dan vanmiddag maar op pad. De zon scheen lekker en er waaide een stevige wind. Op plekken waar ik 2 maanden geleden niet langs kon zonder natte voeten te krijgen zijn inmiddels gortdroog. Het was nogal stoffig onderweg. Moest op een moment gewoon even stoppen om het zand uit mijn schoenen te halen. Mijn schoenen werden te klein. Maar dat was na mijn ontmoeting met een paar dames te paard. Ik had al een keer achter hun lopen te kuchen en te hoesten maar de dames klepten rustig door. Dan maar er langs af nadat ik riep dat ze niet moesten schrikken. Maar dat deden ze echt wel. Het leek wel of de paarden ineens maar twee benen hadden en stonden meteen op de achterste twee. Dat vonden de dames duidelijk minder. Het duurde even voordat de rust tussen paard en ruiter herstelt was. Toen was ik al lang en breed een stuk verder.
Mijn uiteindelijke rondje was bijna 15 km lang en met mijn schoenen uitkloppen was ik 1:20′ onderweg. Moet op Hemelvaartsdag in 1:30′ te doen zijn.

Advertenties
reacties
 1. Katrien schreef:

  haaaaa Tiny ,lang geleden alé wat bloggen betreft , maar heb goeie voornemens ben terug gestart en hopelijk is er geen houden meer aan 🙂 heb wel mezelf wat verweten dat ik geen tijd maakte maar enfin ,het mooiste is dat jullie allemaal goed bezig zijn , hopelijk zie ik jullie op de RopaRun ps je hebt mijn gsm nr hé ik sart uit Compiègneen normaal komt ons a team daar aan om02u49

 2. RunningHans schreef:

  Tante Toos is weer klaar voor een mooi weekend. Succes met de laatste loodjes

 3. Fred schreef:

  Hebben die dames jou niet horen hoesten of was het pure arrogantie van: ach, die loper moet maar even wachten? Hoe dan ook is het goed afgelopen, geen op hol slaande paarden en zo. Succes met de voorbereidingen op de RopaRun!

 4. RunningGerard schreef:

  Succes met de laatste voorbereidingen voor de Roparun. Hopelijk iets minder warm dan vorig jaar.

 5. jan schreef:

  Steeds weer mooie plaatjes uit jouw loopgebied, volgende keer misschien pootje
  baden ipv uitkloppen?

 6. Ronald schreef:

  wordt weer een mooie RopaRun! veel succes met de laatste loodjes en tot ziens (onderweg)

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.