Hemels loopje!

Geplaatst: 02/06/2011 in sport
Tags:

Donderdagmorgen,

Drinkgordels om en gaan

Wat was ik benieuwd vanmorgen wat er aan de start zou staan voor mijn experimenteel loopje op deze schitterende Hemelvaartsmorgen. Zelf zorgde ik om ruim op tijd aanwezig te zijn. Er zouden eens mensen heel vroeg zijn en dan niemand aantreffen.
Sms-je…enig oponthoud  gehad kan mss net niet op tijd zijn. We konden om een paar minuutjes over 8 uur van start. En? Met hoeveel? Met 20 mensen de eerste 15 km in. Het begin gemakkelijk nog wat asfalt.

Het werd nog wel iets lastiger!

Maar gaande weg werd het parcours wat lastiger. Paadjes smaller het zand wat losser en de bultjes leken wel hoger. En ik? Hier heb ik lopen te genieten. Waarschijnlijk een lach op mijn gezicht van oor tot oor. Het ging ook zo gemakkelijk. Met 1:32’op de klok  het rondje vol.
Snel wat eten wat drinken. Ook mijn schoenen even ontzanden ze werden me te krap. Ook Inge deed andere aan. De bikkel ging ook ronde 2 mee in.

De volgende ronde. het werd wel warmer!

Er stond andermaal een leuke groep klaar om een totaal ander rondje te lopen. Het werd ook wel wat warmer. Gesprekstof te over. Wacht maar het venijn zit hem in de staart. In de laatste 3 km weer een paar bulten over met wat los zand. Nu niet veel gesprekstof meer. Er waren er bij die best blij waren toen we het asfalt weer opdraaiden om de laatste km in te gaan naar de parkeerplaats. Na 1:45′ en 15,3 km verder.

Nog snel even bij het bezoekerscentrum een bakkie doen? Een kersenflap of appelgebak kon en ook nog wel bij! En wie zien we daar zitten? Maurice was zijn rondje op de fiets aan het maken en deed zijn bakkie mooi mee.
Wat heb ik toch geweldig genoten van deze dag. Ik geloof niet dat ik tot Hemelvaartsdag volgend jaar wacht om dit nog eens te doen. Zou ik dan 30 man kunnen verwachten?

Nog 5 km te gaan in het eerste rondje

Zwaarder deel

Hier dat was goed te doen

Advertenties
reacties
 1. […] is nu de bedoeling om in Uden een loop te organiseren zoals we gelopen hebben met Hemelvaartsdag. Twee verschillende rondjes van 15 km waarbij iedereen de vrijheid heeft om het eerste of het […]

 2. jan schreef:

  Als ik nou eens wat beter dingen plan, heb je weer een mannetje meer, met andere woorden reuze spijt dat ik er niet bij was!

 3. […] Hemels loopje! […]

 4. John schreef:

  Dat je de lopers een mooi, pittig en gevarieerd parcours voorgeschoteld is velen inmiddels bekend.
  Er is blijkbaar weer volop genieten.

 5. natalie schreef:

  Daar heb je terug van genoten Tiny. Leek me wel een mooie omloop.

 6. ruud schreef:

  voor die hemelse loopjes hoef je vast niet te wachten tot volgend hemelvaartsdag.
  volgens mij zijn die loopjes bij jou ontzettend populair, die 30 man, zou mij verbazen als dat niet zo zou zijn.

 7. M@urice schreef:

  De koffie smaakte prima op een geweldige locatie! Als ik weer genoeg loopmotivatie heb laat ik de fiets thuis en kom ik meelopen.

 8. Laetitia schreef:

  Volgende keer ben ik erbij! Echt! Jullie hadden top weer (wel warm) en groep ademt het genieten uit.

 9. Ruth schreef:

  zelfs al lezer merk je zo dat je er ongelooflijk veel plezier in had. En aan de reacties te zien een aantal van je medelopers ook 🙂

 10. Ron schreef:

  Nou, ik lag mooi te balen Tiny want ik had mij verslapen! Hoe vind je dat? Ik zie i.i.g. dat jullie een pracht dag hebben gehad op voor ons bekend terrein. Die 1ste, die is wel pittig zeg! Enfin, geniet nog na en tot zaterdag

 11. Marianne schreef:

  Tniy, het was geweldig om mee te doen, erg leuk, gezellig en veel van geleerd!

 12. Jaco schreef:

  Dat kan niet anders dan een mooi loopje geweest zijn.Lekker warm ook na enige tijd 🙂

 13. Frunning schreef:

  Het was geslaagd, Tiny!

  Lekker weertje, leuke groep, erg mooie route… voor herhaling vatbaar.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.