Weer verder!

Geplaatst: 21/06/2011 in sport
Tags:,

Dinsdag,

Het vet is er hier wel af

Net aan een week geleden was mijn Roparun een stevige inspanning. Bijna 30 intervals van 2 km met veel te weinig nachtrust in ieder geval. Maar dat is verteerd  en het volgende doel staat weer voor ogen.
Op 1 oktober staat de Zeeuwse Kust Marathon weer op het programma. Samen te lopen met mijn beide zonen. Het gaat een familie weekendje Zoutelande worden want Sjan gaat op zondag de wandelmarathon doen. Ze is al flink daarvoor in training want ze loopt dan nog steeds wel hard, twee trainingen per week  maar dat is toch anders dan wandelen.

Weids lopen. Gevoel van vrijheid

Nee… ik volg niet echt een schema meer. Het zit wel in mijn hoofd wat ik wel en wat ik niet moet doen.

Meer traininingsmomenten dan nu dat kan toch niet. De trainingen die ik bij onze club verzorg dat blijft gewoon doorgaan. Nou ja… gaandeweg komt er op zaterdagmiddag na eind juli een duurloopje bij. Als er in die tijd zich ooit iemand geroepen voelt om mee te gaan je bent van harte welkom.

Gisterenavond was het een duurloopje met een man/vrouw of  16 liepen we net geen 15 km over en door het Maashorst gebied. Niet al te vaak gebeurt het maar gisteren zagen we een paar herten lopen. Maar nog veel meer van die grote Schotse grazers. Niet iedereen in de groep die daar blij mee is om er nog al kort langsaf te lopen. Ze zien er met hun grote horens ook erg indrukwekkend uit. Meestal zijn de rust zelf en storen ze zich niet aan ons.

Advertenties
reacties
 1. kit schreef:

  Die kustmarathon…., wie weet…. ooit (en anders als wandelaar, zoals Sjan). Mooi doel voor jullie allemaal! Wie weet kom ik dit jaar wel even kijken.. (beloof niets, maar wie weet!)

 2. jan schreef:

  Mooi doel die kustmarathon, ondanks dat je er niet speciaal voor traint, blijft het toch een stevige uitdaging.

 3. Fred schreef:

  De Zeeuwse kustmarathon gaat altijd door maar is voor de zeer sterken onder ons. Dus ik laat die beker weer aan mij voorbij gaan :-)… Trouwens, 30 maal 2 km hard rennen, dat is nog meer (en dus zwaarder) dan de 12-uurs estafette! Jouw conditie kon al niet stuk, en nu helemaal niet!

 4. ruud schreef:

  Ik ben wel van de intervaltrainingen, maar 30x2km is natuurlijk al een superprestatie!
  Kustmarathon nog nooit geaan maar is natuurlijk wel een heel mooie; blijft op m/n “to do” lijstje staan; dit jaar 020 voor mij.
  En laat je niet aftreffen door je zoons he…….

 5. Danniëlle schreef:

  Respect voor je loopprestaties maar ook voor je bijna dagelijkse blogjes! Ik reageer weliswaar niet meer zoveel en blog zelf nog veel minder maar ik volg je nog steeds. Misschien moet ik mezelf ook maar weer een doel stellen, dan komt het bloggen vanzelf. Oh ja, het gaat nog steeds prima met me en loop ik ook weer 3/4 x per week 🙂

 6. aprilvis schreef:

  Hoi Tiny,
  de Zeeuwse kustmarathon… Ik ben er opnieuw bij, voor de vierde keer…
  De mooiste en de zwaarste. En wat een ambiance langs de kust!
  Groetjes, Jan

 7. RunningHans schreef:

  Kustmarathon blijft bijzonder… Ik hoop als supporter aanwezig te zijn

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.