Werk zat!!

Geplaatst: 23/06/2011 in sport
Tags:, , ,

Woensdag,

Sommige scholen hebben de wind er onder.

In de aanloop naar de vakantie is het bij onze club echt altijd druk. Scholen die onze baan afhuren om hun sportdag te kunnen doen. En de voorbereidingen van de  MONDO Keien Meeting die in volle gang is.
En alle trainingen die ook gewoon doorgang vinden.
Als je scholen bezig ziet dan zie pas het verschil tussen beweeg- en niet beweegkinderen. Nog niet zo zeer in postuur dan wel in motorische vaardigheid. Wat je bijna bij allemaal ziet is een gebrek aan techniek bij het gooien van een bal. Daarbij ontbreekt het niet alleen het ver werpen maar zeker ook aan richting. Mooi om dat eens te observeren wat er zo allemaal gebeurt.
Zou misschien ook wel eens goed zijn om dat bij je trainingsgroep te doen. Een trainer met de groep laten werken en zelf observeren van wat er allemaal gebeurt. Vanaf de zijlijn zie je het waarschijnlijk toch anders dan dat je gewoon bezig bent en denkt het allemaal wel te zien.
Overigens vanavond net voor de bui binnen.

Donderdagmorgen,

Bijna op zijn hoogste punt.Mijn trainingskleding is wel uit geweest maar toch niet voor veel langer dan uur of 8 want vanmorgen weer redelijk vroep op pad voor een duurloopje van een 14 km. een rondje in de achtertuin van Harrie met enige opjes en afjes en redelijk wat los zand. Je krijgt het niet cadeau. Op een paar zware km’s na ging het tegen een tempo van 5’45″/km. Voor mijn gevoell liep het iedereen als een trein.

Donderdagmiddag,

broodnodigBrabant Water vandaag ook weer op de lijst. Liepen ze daar 10 weken geleden nog steeds minuutje bij minuutje. Worden de looptrainingen daar ook steeds langer. Nu nog geen 3 maanden nadat ze hun eerste stappen zetten, liepen ze vandaag 5 blokken van 6′ met 1′ dribbelpauze. Het ging ze goed af. Maar al met al worden hier mijn trainingen ook langer. In ieder geval meer km’s.
En morgenvroeg weer naar de baan want er komt weer een school, en niet zo’n kleine school ook. Er zal wel een groep van bijna 300 leerlingen zijn. Allemaal jeugd in de categorie 15-16 jaar. Ben ik eens benieuwd of de leerkrachten hier beweging in krijgen. En ik kijk wel weer hoe dat ze bewegen.
Waar haalde ik ooit de tijd vandaan om bij een baas te werken. Lijkt me nu eigenlijk bijna onmogelijk.

reacties
 1. dutchrunner.nl schreef:

  Zeker nooit gehoord van een 36 urige werkweek 🙂

 2. Peter schreef:

  misschien zit er wel talent tussen in die school, die jij dan nadien mag trainen!

 3. jan schreef:

  Ik kon ook geen bal gooien vroeger, is toch nog goed gekomen, hoorde bij de snelste lopers en kon door mijn lengte het hoogste springen.
  Ook zie ik jou niet een hele dag met een hengeltje naar een dobber staren toch?

 4. Roy schreef:

  Jouw kennis. Jouw Ervaring. Jouw inzet. Jij bent een geweldige man, echtgenoot en vader.

  Complimenten Tiny,

 5. kit schreef:

  Tja waar haalde jij de tijd vandaan om te werken en hoe kregen ze bij de Keien alles geregeld zonder jou…. *grijns* als Sjan de neiging krijgt “help, mijn man heeft een hobby” te bellen, ga je te ver hé? ;-))

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.