MONDO Keien Meeting

Geplaatst: 26/06/2011 in sport
Tags:,

Zondagmorgen,

Soms krijg zulke "kleppers" aan de start

Zo in de laatste week voor onze grote baanwedstrijd die als TOP-meeting deel uitmaakt van het Nationale Baancircuitvan de Atletiekunie dan is het binnen de club druk. Alle commissies proberen hun personele bezetting rond te krijgen. Begin je te vroeg met het werven daarvan dan krijg zo verschrikkelijk veel mutaties en veranderingen. Je moet er precies op tijd mee zijn.

die heb je ook nodig! Sponsoren!!

Ben je te laat dan zit iemands agenda vol en je hebt hem of haar ook niet ter beschikking. En hoe groter je wedstrijd is des te meer personeel heb je nodig.

Nu de komende week is het voor mij de baan en zijn omgeving mee in orde maken. Tenten opbouwen voor wat extra horecagelegenheid. Het opbouwen van een fietsenstalling. Zorgen dat alle parkeerfaciliteiten geregeld zijn. En volgende week de omgekeerde volgorde. Zorgen dat alles weer schoon op de juiste plek komt. Van de wedstrijd zelf? Ik denk dat we een mooie wedstrijd gaan krijgen met verschrikkelijke mooie duels. Ik noem alleen al het verspringen met Caroline Klüft en Daphne Schippers. Als je een middag en avond topatletiek wilt zien moet je tocht echt op zaterdag 2 juli in Uden zijn.

grapje van de groep!

Jajaa…er moet ook nog getraind worden. Vanmorgen met een klein groepje. Ik denk dat er veel feestjes geweest zijn. Ook zijn er wel wat wedstrijdjes zo her en der. Die er niet waren hebben in ieder geval een heerlijke training gemist. Na het inlopen ende warmingup over een rondje van ongeveer 1 km door het bos tempo’s gelopen van 7-6-5-4-3-2-1’met 1′ pauze. Wat is dan 1′ toch snel voorbij. Het was er ook nog behoorlijk zweterig aan. Wat de groep er van vond dat weet ik niet maar ik trainde heerlijk.

reacties
 1. Jacqueline schreef:

  Ik wens je alvast een hele fijne zaterdag. En nog heel veel succes met de voorbereidingen bij jullie topclub.

 2. kit schreef:

  Ik hoop dat het een heel mooie dag wordt! Dat hebben jullie wel verdiend met alles wat er geregeld is en moet worden! Hopelijk heb je op de dag zelf nog tijd om van de sportieve prestaties te genieten!
  En ja het trainen gaat ook gewoon door! Respect dat je de energie hebt om zoveel dingen weet te doen!

 3. jan schreef:

  Een mooi nederlands record zit er in?

 4. Esther schreef:

  Het organiseren van zo’n wedstrijd-dag kost erg veel tijd en en energie. Gelukkig heb jij energie genoeg om ook nog te gaan lopen!

  • Bjorn Paree schreef:

   Het gaat een hele mooie wedstrijd worden en ik ga er bij zijn. De Keienmeeting staat al jaren op mn wensenlijstje. En nu wordt deze extra bijzonder – de start van mn 7H-schema.

   Enne… Carolina Kluft is inderdaad een hele goede reden om naar Uden te komen 😉

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.