Brugge!

Geplaatst: 07/07/2011 in sport
Tags:, ,

Donderdagavond,

ruim 40 jaar geleden nu!

In dit voor Sjan en mij wel heel bijzonder jaar zijn de festiviteiten bijna achter de rug. Een van de mooie dingen was onze weblogloop in Uden op 27  februari. Daar kregen Sjan en ik van jullie een cadeau voor 2 overnachtingen in een hotel naar keuze. Een Bongobon. Onze keuze viel op een paar dagen door te brengen in het Belgische Brugge. Alleen het is even lastig om een juiste datum te vinden. Uiteindelijk zijn we de afgelopen 3 dagen daar geweest. Iedereen weet van mij dat ik eigenlijk het liefste thuis ben. Nou ja….thuis? In mijn eigen omgeving dan.

Deze is echt oud

Het zijn een paar schitterende dagen geworden. Wat een prachtige stad is Brugge. Het was de eerste keer dat ik er ooit was. Zowel Sjan als ik hebben er heel erg van genoten, van de stad, van het eten en drinken. Ik schat dat ik er meer bier dronk dan de afgelopen 2 jaar bij elkaar. Nou is dat ook wel heel vlug zo omdat ik eigenlijk amper ooit een biertje drink. Alleen bij uitzonderlijke gelegenheden. Nou dit was er dan zo eentje.

Dit was destijds de groep

En ik heb er naast dat we bijna hele dagen wandelden ook nog 2 keer kunnen trainen. De eerste morgen een rustige duurloop van een uur over een mooie route waar ik bij toeval op kwam. Dan hoef ik ochtend twee niet lang te zoeken. Doe ik die route gewoon nog eens maar met een heel andere opdracht aan mezelf. Nu in het middenstuk van mijn DL1 5 blokjes tempo op 10 km snelheid met een DL1 rust van 1′. Heel anders dan mijn normale donderdagmorgen loopje. Deze dagen nog vaak teruggedacht aan die natte dag in februari. Gaan we eind februari zeker nog eens overdoen. Noteer maar alvast in je agenda. Weblogloop Uden 26 febr. 2012!!

Advertenties
reacties
 1. Claudia schreef:

  Leuke foto van jullie twee. Blijft bijzonder al die oude foto’s. En een leuk weekend in Brugge.

 2. Renske schreef:

  Hallo! Ik was even aan het googlen op hardlopen en Brugge en kwam toen op deze pagina. Ik ga volgend weekend naar Brugge en wil daar een duurloop van 8 km gaan doen. Nu zag ik dat jij op een mooie route terecht kwam? Ik ben wel heel benieuwd waar je precies hebt gelopen dan? Misschien een tip voor mij.

  Groet, Renske

 3. dutchrunner.nl schreef:

  Is de actie toch mooie geslaagd om je ook buiten de grenzen van Uden te laten genieten.

 4. jan schreef:

  26 feb staat genoteerd, is nog wel ver weg…

 5. John schreef:

  Jullie hebben de tijd genomen om een mooie plek uit te zoeken waar de bon aan besteed kon worden. Goed te lezen dat het zo goed bevallen is.
  De weblogloop was nat maar gezellig en in een mooie omgeving. Regen of niet 26 februari staat genoteerd.

 6. Jaco schreef:

  Mooi dat jullie het naar de zin hebben gehad.Volgend jaar ben ik natuurlijk weer van de partij.Dan mag het droog zijn 🙂

 7. kit schreef:

  Heerlijk dat jullie zo genoten hebben!
  Dat was natuurlijk de bedoeling… ook ik denk nog regelmatig terug aan die natte februari dus de weblogloop staat genoteerd… maar nu de hele route!

 8. Gonda schreef:

  Ieder jaar een weblogloop en ieder jaar een Bongobon? 😉 grapje hoor! Toch lekker om er even uit te zijn! Dan waardeer je thuis des te meer;)

 9. Ingeping75 schreef:

  Fijn dat jullie ervan genoten hebben!! Dat was ook helemaal de bedoeling!
  26 februari staat in mijn agenda. Die wil ik natuurlijk niet missen 🙂

 10. Koen schreef:

  als je in Brugge bent … dan moet het hoogtepunt van je bezoek …. FCB Club Brugge worden!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.