Loop met een missie?

Geplaatst: 23/07/2011 in sport
Tags:, , , ,

Zaterdag,

Hier loop je toch voor?

Even geleden maakte ik op twitter een afspraak met Laetitia en Roy om nog eens te lopen in het Wheel of Energy. Het project van Richard Bottram. We zouden dat gaan vastleggen op zondag 21 augustus. Laat nou op de dag dat we ons loopje zouden vastleggen het bericht komen dat Richard ging stoppen om voor zijn moeder te gaan zorgen die ernstig ziek is.

Laetitia kwam met het voorstel om tenminste 12 uur te lopen met een groter aantal tweeps. Helaas voor ons was die datum in het wheel al volgeboekt. Wat nu? Andere datum? Dat is lastig want bijna alle lopers/loopsters gaan in het najaar een of ander groot evenement meedoen.
Kunnen we niet iets anders verzinnen is meteen de volgende vraag? Natuurlijk kunnen we dat.

mooi op een rijtje!

Het is nu de bedoeling om in Uden een loop te organiseren zoals we gelopen hebben met Hemelvaartsdag. Twee verschillende rondjes van 15 km waarbij iedereen de vrijheid heeft om het eerste of het tweede deel mee te doen of helemaal. We dachten aan een inschrijfgeld van 25 € dat voor 100% ten goede komt aan het project Wheel of Energy. Als je een loopje met een missie bekijkt dan vind je alle details van ons gepland loopje. Het eerste rondje is iets korter maar is iets pittiger te belopen dan het volgende rondje.

Als je mee zou willen doen vul dan even het bijgevoegde formulier in en weten wij op wie we zoal kunnen rekenen.

reacties
 1. […] stond er zondag 21 augustus een duurloop van 30 km in het schema. Kwam dat even goed uit, die twitwheelrun die bij Tiny in Uden zou plaatsvinden. Lopen voor een goed doel, daar wil ik bij zijn. Voor dag […]

 2. […] duurlopen en laat dan de Zeeuwse Kust marathon maar komen. Even nog!! Als je nog mee wilt zondag? Dat kan nog!  Share this:DiggFacebookTwitterLike this:LikeWees de eerste om post te […]

 3. […] een braakliggend terrein vlakbij het bezoekerscentrum Slabroek. Niet zo ver van  de plaats waar we zondag van start gaan. Een prachtig gezicht overigens dat landen. Het was een prima zachte landing. De […]

 4. […] Mijn normale trainingsavond op de baan. Ook hier is het merkbaar rustiger. Als we de groep in twee stukken splitsen blijven er per groep een man of 10-12 over. Wat kun je dan efficiënt werken. Veel minder ben je aan organisatie tijd kwijt. Maar denk je dat je dan eerder dan 21.00 u klaar. Niks hoor die twee uur zijn echt zo om. Een leuke kern om te doen. 3 keer een serie van 500-400-300 m. met een pauze van 100 m. De seriepauze het dubbele. Dan kom je thuis in een opperbeste stemming en dan krijg je te horen dat een nichtje is gestorven aan botkanker. 58 jaar jong. Vrijdag dus naar de uitvaart. Het zou een aanleiding kunnen zijn om op 21 aug. mee te komen lopen voor het goede doel! […]

 5. ruud schreef:

  Mooi initiatief!
  ‘k zou wel mee willen, die loopomgeving bij jou bevalt me wel!
  maar, net als de Zeeland-trainingsweblogloop: op zondag=honkbaldag, dus helaas, jammer….

 6. RunningGerard schreef:

  Mooi initiatief. Hou deze optie nog even open.

 7. […] Loop met een missie? […]

 8. John Hardeman schreef:

  Ik ben van de partij voor beide rondjes!
  Mooi initiatief!

 9. Wendelien schreef:

  Voor mij komt het te vroeg…ben er nog niet klaar voor.
  Maar: volgend jaar ben ik van de partij!
  Mooi initiatief.

 10. […] Loop met een missie? […]

 11. Hans Verbeek schreef:

  Mooi initiatief, veel succes en veel plezier.

 12. Keesdeloper schreef:

  Helaas. Past niet. Veel plezier!

 13. Esther schreef:

  He wat jammer dat het met het Wheel niet gelukt is. Ik had de datum al in mijn agenda staan en de dag vrij gehouden voor het geval dat..
  Heel veel succes met de organisatie!

 14. Ronald schreef:

  past helaas niet in mijn planning maar wens iedereen wel veel plezier die dag

 15. Jaco schreef:

  Ik ben van de partij.Mooi om het goede doel zo te steunen!

 16. mooie missie, wel jammer dat dat wheel niet gelukt is!

 17. onehappyjogger schreef:

  hé wat leuk! Heb dan helaas een verjaardagsetentje waar ik naartoe moet (allé, da’s ook superleuk hé, dus zo helaas is dat nu ook weer niet, hihi), want anders zou ik het misschien wel overwegen om eens tot Uden af te zakken om met jullie te gaan lopen…Veel succes in ieder geval!!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.