Raar weekje!

Geplaatst: 04/08/2011 in sport
Tags:

Dinsdagavond,

het was er toch wel iets drukker!

Na mijn duurloop van maandag reken ik op een “lopeloze” dinsdag totdat tegen 17.00 u de telefoon gaat. Henk een trainer van de dinsdagavondgroep. Hij vroeg me zijn training over te nemen omdat hij plotseling moest overwerken. Normaal gesproken doen ze de dinsdag met twee trainers en bij incident kun je dat ook wel eens alleen af. Zeker in de vakantieperiode. Maar zijn collega die is afwezig in verband met zijn vakantie. Dus even overnemen. Het gevolg geen lopeloze dinsdag. Een mooi groepje om mee te werken. Wel snel er voor gezorgd dat het kletsgehalte wat naar beneden ging;-)

Woensdagavond,

Zo druk ongeveer!

Mijn normale trainingsavond op de baan. Ook hier is het merkbaar rustiger. Als we de groep in twee stukken splitsen blijven er per groep een man of 10-12 over. Wat kun je dan efficiënt werken. Veel minder ben je aan organisatie tijd kwijt. Maar denk je dat je dan eerder dan 21.00 u klaar. Niks hoor die twee uur zijn echt zo om. Een leuke kern om te doen. 3 keer een serie van 500-400-300 m. met een pauze van 100 m. De seriepauze het dubbele.
Dan kom je thuis in een opperbeste stemming en dan krijg je te horen dat een nichtje is gestorven aan botkanker. 58 jaar jong. Vrijdag dus naar de uitvaart.
Het zou een aanleiding kunnen zijn om op 21 aug. mee te komen lopen voor het goede doel!

Donderdagmorgen,

Daar ginds naar boven! Oei!!

Voor mij 25 km op het programma. Voor mijn loopmaatjes 15 km. Dan zelf maar wat vroeger vertrekken en al vast 10 km lopen en vervolgens haken zij  wel bij me aan. Zo gezegd zo gedaan. Iets voor 7.30 u vertrokken en na 58′ weer terug. Ik moet wel even droge sokken en schoenen aandoen. Door het natte gras zijn ze echt kletsnat. De volgende ronde in. In dit rondje zit een heel pittig stuk. Ik merk dat Maria en Harrie hier nog een stuk frisser zijn. Nee… het zijn niet de meest gemakkelijke 25 km die ik ooit liep. De omgeving was overigens prachtig. De hei hier echt al mooi paars en het zand los en de heuvels niet laag. Maar goed het zijn trainingskilometers die wel tellen.

Reageren? Graag.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.