Concurrent?

Geplaatst: 09/08/2011 in sport
Tags:,

Maandag,

reclame voor de concurrent?

Al verscheidene jaren breng ik om  de 6 weken een bezoek aan een pedicure. Ze verwijderd overtollig eelt en houdt niet alleen mijn teennagels kort maar ook dun. Sindsdien loop ik ze nog amper blauw of sterker nog er af. Het toeval wil dat haar man, die op het hoofdkantoor werkt van AH in Zaandam, heeft ooit met een Start to Run sessie meegedaan om samen met een aantal collega’s de Dam tot Damloop mee te kunnen lopen.

Op een goeie dag krijgt hij een telefoontje van de afdeling marketing of hij zich maar even bij hun wilde melden want wat hij nu had uitgevreten dat kon echt niet door de beugel. De man zich van de prins geen kwaad wetende ging naar hun toe en daar kreeg hij een reclamefolder van de firma Spar onder zijn ogen. Had Spar in hun reclame folder een aankondiging gedaan en de foto gebruikt die Jannemien Bosman maakte in 2008. Op die foto stond ook de medewerker van AH.  Hij vertelde me dit gisteren ik vond het wel een grappig verhaal.

twee jaar geleden was dit nog bos!

Met mijn kortgeknipte nageltjes mocht ik in de avonduren een duurloopje maken. Met een groepje van een man of 15 liepen we een route van 17 km. De route langs de Putten van Hofmans. De laatste keer dat ik hier liep is al een paar jaar geleden. Een nieuw stuk bos werd toen kaal gemaakt om een nieuwe grindput van te maken. Ik wilde eens zien hoe er die nu bijlag. Het bleek nu een grote plas water te zijn. Hoe diep? Dat was niet te zien. We hebben het ook maar niet uitgeprobeerd. Voor de meesten een totaal onbekende route. Nagenoeg precies in de geplande tijd van 1:45’terug. Een prima duurloop.

Advertentie
reacties
 1. Rene schreef:

  Nooit nagedacht over een pedicure, maar het lijkt me wel een goed idee als lange-afstandsloper.

 2. Mo schreef:

  Wat een grappig verhaal over die foto. Dat hadden ze nooit van te voren kunnen bedenken.

  Groet Mo

 3. Fred schreef:

  Mooie duurloop was het, zondag weer! Ik ga je dan zien!

 4. kitty schreef:

  hmmm zou voor mij ook wat zijn een pedicure, sinds hardloop zijn mijn voeten er niet mooier op geworden. Vooral het (teveel) aan eelt zou eens onderhanden genomen moeten worden… zet het op mijn to-do lijstje… bij al die andere dingen die ik eigenlijk zou moeten doen!

 5. Keesdeloper schreef:

  Pedicure, ga ik ook af en toe naar toe. Klopt helemaal, het scheelt veel blauwe nagels. En ze worden netjes verzorgd. En ik vind het ook gewoon lekker dat gewriemel aan mn voeten. 😉

 6. chris schreef:

  Ik zou ook es moeten beginnen met pedicure, maar het wordt altijd maar uitgesteld. Na Visé waren voeten en nagels danig gehavend! ondertussen heb ik al wel twee gloednieuwe nageltjes bij 😉

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.