Vakantie over!

Geplaatst: 13/08/2011 in sport
Tags:

Zaterdagmorgen,

Hier was het zonnetje er nog

Ruim op tijd terug van Schiphol om de baantraining mee te doen. Vandaag met 3 trainers actief dacht ik onze handen vol te zullen krijgen. Ik sloeg de plank niet zo ver mis. Zelfs 10′ voor de aanvang van de training was er al een hele groep. Niet alleen mensen terug van de vakantie ook een paar gezichten die best al een tijdje afwezig waren door een blessure. Die krijgen meestal even een praatje vooraf. Weten we van twee kanten de status. En vaak aan de hand daarvan wordt de omvang van zo’n eerste training bepaald.
Vaak beperkt het zich tot het mee inlopen soms nog niet eens het volle rondje van 2,6 km. De oefeningen en weer een stukje uitlopen. De neiging bestaat vaak uit een te enthousiast begin.

Maar hier niet meer!

Wel leuk om weer nagenoeg compleet te zijn.

Thuisgekomen dan vlug een paar andere schoenen aan om mijn eigen rondje te gaan doen. Een korter dan de laatste weken. Gewoon omdat er morgen een langere training  te doen staat in het Zeeuwse. Een rondje van ruim 11 km dat ik meestal op een wat hoger tempo loop zodat ik ruim binnen een uur terug ben. Dat redde ik vandaag niet. Bijna thuis kwam ik Ed tegen. Ed, een vroegere teamgenoot van het voetbal. Inmiddels bijna 80 jaar. Fietst nog aardige stukjes. Zeker 15 jaar niet meer gezien.  Dat zijn wel ontmoetingen waar je even voor stopt.

Advertenties
reacties
 1. Ronald schreef:

  absoluut!! Heb er net als jij onwijs van genoten! 2012 weer!!

 2. jan schreef:

  Lukte mij ook om een heleboel redenen niet je te zien in het zeeuwse. Ga wel proberen de Udense loop in Februari vrij te houden!

 3. Rene schreef:

  Ik zou dat nooit kunnen, de verantwoordelijkheid over een groep lopers hebben. Ik heb al moeite zat om voor mezelf verantwoordelijk te zijn. Petje af dat jij dat kunt, Tiny!

 4. John schreef:

  Heel veel plezier in het Zeeuwse morgen, maar dat moet vast gaan lukken met zo’n groep lopers.

 5. kitty schreef:

  Ben best jaloers op jullie loopje morgen…, maar je kunt niet altijd overal bij zijn (helaas)! Wens jullie morgen mooi (droog) weer en heel veel leuke, gezellige km-ers toe, maar ik weet zeker dat dat goed gaat komen!

 6. Jacqueline schreef:

  Ja ja.. morgen in Zeeland gaan we er flink tegenaan 😉

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.