Ballontochtje!

Geplaatst: 16/08/2011 in sport
Tags:,

Maandagavond,

Niet springen! Klimwerk!

Na het enerverende loopweekend in Zoutelande weer aan de bak voor een duurloop van een 17-18 km. De afstand een beetje afhankelijk de zwaarte van het parcours en het daarmee samenhangende tempo. Als de duurloopjes op maandag wat langer zijn dan probeer ik qua route nog wel eens wat dingetjes uit. Een paadje in waar we met de groep nog niet eerder liepen. Proberen om een kortere verbinding te vinden voor het ene mooie gedeelte naar het andere.

Zo was dat vanavond ook het geval. Het gebeurt dan ook wel eens dat je tegen een obstakel aanloopt waar je over moet klimmen. Maar het is nou eenmaal een gegeven dat de weg door moeilijkheden er dwars doorheen is en niet er omheen.

Hier nog redelijk hoog!

Zijn we ruim een uur onderweg hoor ik ergens schuin boven de groep het geluid van een brander van een ballon. Hij was nog redelijk hoog. Maar naarmate dat hij korter bij ons kwam ging hij ook steeds lager. Huh….die wil gaan landen. Hier? hier in het bos? Maar kennelijk hadden de mensen van bovenaf een beter overzicht van de omgeving en de ballon landde keurig op een braakliggend terrein vlakbij het bezoekerscentrum Slabroek. Niet zo ver van  de plaats waar we zondag van start gaan. Een prachtig gezicht overigens dat landen. Het was een prima zachte landing. De “piloot” kreeg van ons een applaus!

Na 1:48′ terug bij ons startpunt. Net geen 17.5 geniet km’s gehad. Het was ook zo’n heerlijk weer. Zo’n avonden tref je niet zo vaak.

nog behoorlijk hoog.

geen postzegels?

zachte landing.

 

reacties
 1. ruud schreef:

  Een supermooie en gezellig dag in Zeeland; en dan gewoon verder blijven gaan met kms blijven lopen in voorbereiding op de marathon in diezelfde provincie

 2. Keesdeloper schreef:

  Gaaf! Die ballon.Heb ik ook al een paar keer gedaan waarvan 1x boven de savanne in Kenya, ’s morgens om 4 uur. Aan te raden om een keer te doen!

 3. johannesdeloper schreef:

  Ja het is bijzonder zo’n ballon, wij hadden er vorige week ook één boven de bergermeer polder, vooral leuk als ze net iets harder gaan als dat je loopt.

 4. Esther schreef:

  Het was gisteren blijkbaar ballonvaaravond, wij kwamen er verschillende tegen boven de Malpie.
  Fijn he, zulke geniet-avonden? Helaas dit jaar te weinig van die avonden gehad, dus extra genieten als ze er dan wel zijn 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.