Bijna donker!

Geplaatst: 23/08/2011 in sport
Tags:

Maandagavond,

het wordt weer herfst

Even na 18.00 u een telefoontje van een loopster die vroeg hoe lang wij vanavond van plan waren om te lopen. Ik zei dat het wel tussen 1:45’en 2:00 u. zou zijn. Ik hoorde de teleurstelling aan de andere kant van de lijn: ” Tja”…zei ze:  “dan zal ik wel alleen moeten. Ik ben net van vakantie terug en heb niet zo veel gelopen”.
Snel even nagedacht over de route hoe ik dan zou kunnen lopen zodat we na 75′ ongeveer weer op het beginpunt konden zijn en wij daarna nog even door konden. Toen ik dat haar vertelde riep ze enthousiast:  “ik ben er”.

donker

Nu moet ik zeggen dat de belster er op maandag bijna altijd is dus daar maak ik dan wel eens een uitzondering voor om de route aan te passen. De eerste 75′ was het nog knap warm en broeierig. Terug bij het vertrekpunt stapte er 3 mensen uit. Het is altijd een mentaal dreuntje als je terug bent om dan voor het laatste stuk nog weer eens weg te moeten. Het werd nu al snel een stuk donkerder. Enerzijds door de bewolking maar ook door het later worden Volgende week nog een keer van start bij Naat Piek in het bos en dan maar weer vanaf de baan. Het is dan echt pikkedonker. Met 17 km op de teller zijn we terug.

Advertenties
reacties
 1. Rene schreef:

  Wij kregen de instructie van de trainer om vanaf deze week reflecterende hesjes mee te nemen. Het wordt sowieso de laatste week in het bos trainen. Gisteren was ik er niet, want om half acht klonk het startschot van mijn 10 km prestatieloop zo’n 18 km verderop. Het mag dan wel korter dag worden, maar koud is het zeker niet.

 2. Mo schreef:

  Ja, je kan al echt merken dat de zomer op haar eind loopt. Maar de herfst is ook mooi.

  Groet Mo

 3. kitty schreef:

  ’s morgens is het ook nog donker, maar je ziet het zo mooi licht worden! ’s Avonds het omgekeerde… het gaat alweer snel!
  Maar juist van die wisseling van de seizoenen geniet ik!

 4. johannesdeloper schreef:

  Ja, helaas werd ik de laatste keer ook al door de duisternis overvallen, wordt weer vroeger weg of lampje mee….

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.