Grappig!

Geplaatst: 25/08/2011 in sport
Tags:,

Woensdagavond,

leuk toch!

Op zaterdag 10 september is weer de volgende aflevering van Start to Run. Nu dit najaar op meer dan 120 locaties in Nederland. Van alle locatiehouders, doorgaans hardloopwinkelketens, wordt verwacht dat zij wervingscampagnes opstarten om toch te proberen beginners aan de start te krijgen. De Atletiekunie zorgt een aantal weken voor het begin voor een landelijke wervingsadvertentie in de lokale weekbladen. Wat er dit jaar nou zo grappig aan is dat ze dit jaar een begeleidende foto gebruikte die bij ons in het voorjaar van 2008 gemaakt werd.
Een fantastisch mooie hardloopdag was het toen. Het was echt “kei”druk op onze baan. Niet alleen was er een recrantgroep van 75 mensen actief maar ook nog 120 start to runners. En over de gehele dag deden er 16 trainers hun praktijkexamen. Ieder trainer die zijn of haar examen moest afleggen had een eigen groepje van 10-12 atleten bij. De fotografe Jannemien Bosman kon echt de hele dag vooruit.

Donderdagmorgen,

loopt een beetje los!

Al vroeg was mijn oudste zoon vanmorgen aan de deur. Een lange duurloop van ruim 3 uur op het programma. Op de fiets eerst naar loopmaatje Harrie. We zouden samen een uurtje vooraf doen en daarna stapte Harrie, Maria en Ron in voor de volgende 2:10′. Een pittig rondje doen Pa? Geen probleem zien we straks wel hoe dat uitpakt. Dit uurtje vliegt echt voorbij. Een aantal paden die we afgelopen zondag met de #twitwheelrun ook liepen. Nu nog bijna natter dan toen. Na 11 km weer op de klep bij ons startpunt. Dat gaat er wel in!Snel wat drinken en weer op weg. Vandaag bemoei ik me met de route helemaal niet. Harrie weet ook overal bijna blindelings de weg. Was het straks een pittig stuk nu ook zeker wel. Hele stukken “wasbordpad’. Je komt er nooit in je ritme. Iedere keer veranderd je pas en tempo. Het liep wel eens beter moet ik zeggen. Maar goed na bijna 22 km weer thuis. Koffie. Dik verdiend vond ik!

reacties
 1. onehappyjogger schreef:

  héhé, leuk dat ze die foto weer gebruikt hebben!
  En die training was weer een perfecte voorbereiding voor Zeeland!!

 2. johannesdeloper schreef:

  die blije gezichten van de starttorunners spreken boekdelen.

 3. Chris schreef:

  Leuke foto! Mooi dat al die S2R’s op dezelfde datum vallen. Hier in Vlaanderen doen ze maar wat… 😉

 4. Fred schreef:

  Ja, het bewuste krantenartikel zag ik al via diverse links op twitter. Je bent nu een BN’er, of in ieder geval een BH’er (bekende hardloper). Leuk!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.