New York!

Geplaatst: 08/09/2011 in sport
Tags:, ,

Woensdagavond,

goed gewerkt man!!

New York? Hoe vaak krijg je als loper niet de vraag gesteld of je die wel eens gelopen hebt. Net alsof je als loper niet meetelt als je die marathon niet op je lijst hebt staan. Ik ben er redelijk van overtuigd dat die op mijn lijst nooit zal voorkomen.

Maar waarom dan deze titel? Nu wil het geval dat een van onze lopers van de woensdaggroep een brandweerman is die dienst doet in Amsterdam en die zijn met een groot team van politie en brandweermensen naar New York ging om daar aan de wereldkampioenschappen deel te nemen.

moe worden mag!!

Rick, onze brandweerman, zou de mountainbike tocht mee doen en de cross country.

De eerste tocht ging vanwege de orkaan niet door. De cross daarentegen wel.
Welke uitslag hij liep weet ik nog niet maar wel zag ik een paar prachtige actieplaatjes van hem. In ieder geval een felicitatie waard.
Ook een felicitatie waard was de groep die de baantraining deed. Verduiveld wat kregen wij een regenbui op ons donder.  Natter dan nat!

Donderdagmorgen,

Mijn pad of dat van hun?

Zoals steeds de laatste weken het geval is lopen de diverse schema’s nog niet synchroon.

van mij dus!

Mijn duurlopen zijn wat langer dan die van de rest die hun marathon een stuk later op de planning hebben staan. Zodoende zit ik om 7 uur op de fiets om naar ons vertrekpunt te fietsen. En wat dacht je. Regen is mijn deel.
Bij Harrie zijn achtertuin aangekomen is het gelukkig weer droog. In mijn eentje op stap voor de eerste 75′. Het loopt als een tierelier!
Dan stapt  de rest weer in voor mijn tweede deel. Dat zal zo rond de 2 uur komen te liggen. Wat het vandaag is weet ik niet maar het blijft zo gemakkelijk lopen. In totaal kwam ik uit op 3:10′.  30 km? 32 km? Maakte me ook helemaal niet uit. De Zeeuwse Kust Marathon mag komen.

 

reacties
 1. RunningGerard schreef:

  Laat die kust marathon maar komen. Weer of geen weer maakt voor jou toch niet uit. Wat New York betreft, ja wat zal ik zeggen. Zou hem graag willen lopen en waarom? Spreekt mij gewoon aan. Kost alleen een heleboel geld. Dus of het er ooit van komt?

 2. jan schreef:

  Zo langzaam aan komt het moment dat je voorbereiding gereed is en dat dit het moet zijn, laat nu die kustmarathon maar op je af komen!

 3. Mo schreef:

  Succes met de voorbereidingen voor de Zeeuwsekust marathon. Dat gaat vast lukken.

  Groet Mo

 4. onehappyjogger schreef:

  helemaal klaar voor Zeeland!! Dat het maar rap zover is hé 🙂

 5. Ines schreef:

  Jouw wedstrijd gaat helemaal goedkomen, heb je een tijd in gedachten? Ligt er natuurlijk ook aan wat het weer doet.
  En hoest met Sjans blessure?

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.