Hemelrijk!

Geplaatst: 13/09/2011 in sport
Tags:

Maandagavond,

klimrots in het park

Deze avond liep we exact hetzelfde rondje als vorige week toen ik schreef over die molen die in 1983 in lichterlaaie stond. Een eindje verder draaien we de Hemelrijkstraat in en lopen achter het huidige BillyBird Park door. Vroeger was dit een stuk heide met in het zand een paar prachtige grindlagen. De buurt die wist dat en gingen in hun schaarse vrije tijd dat grind naar boven halen om wat bij te verdienen. Het grind werd gezeeft en verkocht als metsel-en betonzand. In een wat later stadium kwamen er draglines en zuigers aan te pas. Nu een prachtige plas met een mooi kinderpark erbij.
Eigenlijk is er niks veranderd in die ruim 50 jaar want wij vermaakten er ons ook opperbest. Alleen zwemmen dat was er niet bij. Alhoewel een nat pak halen dat gebeurde met de regelmaat van de klok.

Het groepje waarmee we liepen was wel wat kleiner dan vorige week. Er stond voor een aantal een herstelloopje op het programma na de Keienloop van zondag en geen 2 uur. Er stond een stevige wind. Misschien maar goed ook anders was het ook vanavond erg heet geweest. Uiteindelijk liepen we net een minuutje korter vandaag.

reacties
  1. Peter De Decker schreef:

    misschien namen sommigen gewoon wel rust ipv een herstelloop. Ik vraag me nog steeds af wat het beste is en er lijkt niet een eenduidig antwoord te zijn, zal afhangen van de vermoeidheid van het lichaam zeker. šŸ™‚

  2. johannesdeloper schreef:

    Willen ze ergens een hoge berg gaan maken, blijkt er al een kleintje in Uden te staan!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.