Op koers!

Geplaatst: 24/09/2011 in sport
Tags:,

Zaterdagmorgen,

klaar voor de aftrap!

Wat een prachtige morgen was het.  Al vroeg kwam de zon door de lichte bewolking. Ja…fris ook. Vandaag alweer de 3de bijeenkomst van het recordaantal start to runners. Nog niet eerder hadden we bijna 140 deelnemers.

Op het programma vandaag een lezing van een diëtiste over gezonde voeding. Het valt mij telkens weer op dat de beginnende lopers zo enorm leergierig zijn. Als zijn het sponzen zo zuigen ze de informatie op. Absoluut geweldig om dat te constateren.
Dan naar buiten en de groep opgesplitst over het aantal aanwezige trainers en beginnen aan de warming up. Maar wat geldt voor de starters geldt ook voor de trainers. Niet te snel teveel willen. Een gewone training duurt bij ons 2 uur en nu moet je het met een uur doen. Natuurlijk is de omvang van de kern een stuk minder maar je moet heel selectief zijn in wat je wel en wat je niet doet. Dat valt niet zo mee. Vandaag was de kern van de training 2*600 m met een rust van 200 m. Al een wereld van verschil tov de eerste keer.
Een mooie trainingsdag.

Advertentie
reacties
 1. Hans Verbeek schreef:

  Belangrijk werk, ga zo door.

 2. johannesdeloper schreef:

  Ze hebben nu weer mooi weer die start to runners van jou #traditie !

 3. Mo schreef:

  Inderdaad een mooie trainingsdag.

  Groet Mo

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.