Poort op slot?

Geplaatst: 27/09/2011 in sport
Tags:,

Maandagavond,

die kan op slot!

Bij het verzamelen om voor een duurloop op pad te gaan kwamen ze ter sprake, de lopers en loopsters die een aantal weken geleden nog met ons samen liepen en afgelopen zondag in Berlijn aan de start stonden. De een al wat gelukkiger over de afloop dan de ander.
Voor mij vanavond een uur voor de rest, die naar Eindhoven gaan, twee. een route bepaald die ook de mogelijkheid heeft om een stuk af te snijden. Nou heb ik met de de trainers die op maadagavond op de baan trainen afgesproken dat als zij klaar zijn en wij zijn nog niet terug om dan toch gewoon af te sluiten. Ik zorg dat ik de sleutels wel bij me heb. Zorgen dat je van niemand afhankelijk bent is wel zo gemakkelijk. Als ik nu een uur eerder terug ben en ik naar huis zou gaan tja…dan staan ze voor een gesloten poort.
Zodoende toen ik terug was even wat droge spullen aangedaan en de rest van de groep gewoon tegemoet gefietst. Zo kwamen zij niet bedrogen uit en ik fietste mijn benen weer wat los. Wat was het heerlijk loopweer. Het voelde bijna aan als een zwoele zomeravond.

reacties
  1. Esther van Duijnhoven schreef:

    Tiny, heel veel succes zondag met je zonen tijdens voor jou zo bijzondere marathon.
    Geniet ervan en ik kijk uit naar je verslag.
    Gr Esther

  2. John schreef:

    Berlijn, Eindhoven, Zeeland… Nog een paar dagen en dan mag ook jij los. Heel veel succes toegewenst.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.