Bijna weer zover!

Geplaatst: 08/10/2011 in sport
Tags:,

Zaterdagmorgen,

foto PCZ

Toen ik vanmorgen de regen tegen onze ramen hoorde kletteren dacht ik bij mezelf eigenlijk niet eens zo verkeerd voor onze grote groep starters. Was het zo dat de voorjaarsgroep werkelijk 10 zaterdagen prachtig weer hadden dan bekruipt je het gevoel van: “we hebben er watjes van gemaakt”. Nu dus het weer eens niet zonnig en stralend.

Vandaag een presentatie van een diëtiste omtrent het drinkgedrag voor, tijdens en na het lopen. Deze keer eens iemand anders. Onze vaste diëtiste loopt morgen in Groningen de 4 mijl en is vanmorgen al vertrokken. In een heldere uiteenzetting wordt er voor de deelnemers veel duidelijk. Ook nog met de aanvulling van het extreme weer van afgelopen zaterdag.

lange mouwen

Op het  ogenblik dat we naar buiten gaan is het droog zelfs schijnt er een mager zonnetje. Geen regen of hagel zoals vanmorgen. Na de warming up lopen ze deze week als kern 3*800 m met een pauze van 200 m. Zet dat maar eens af tegen die 200 m die ze de  eerste keer liepen. En wonder boven wonder het blijft de hele training droog en prachtig loopweer.

Na de training kregen de deelnemers hun T-shirt. Dit keer eens een T-shirt met lange mouwen. Dat is nog niet eerder voor gekomen. Een aantal ging het weekend in met het vertrouwen volgende week loop ik die testloop van 3 km als een tierelier anderen zijn wat sceptisch daarover. We voeren deze week de spanning nog wel wat op.

En wat denk je?  Tijdens de spullen naar mijn auto brengen. Een hoosbui! Waarom ik wel en zij niet?

Advertentie
reacties
 1. Rinus schreef:

  EEn tijd niet langs geweest en zat even in de put, zeg maar het verhaal wat jij al aan gaf vorig jaar de dag voor de kustmarathon!.
  Toch is er bij jullie bijzonder veel gebeurd en echt gaaf om met de hele familie zo op pad te gaan, geweldig en echt petje af.
  Ik ga je zien en moet even weer herstellen van alles….
  Groet Rinus.

 2. claudia schreef:

  Ze zijn alweer lekker op weg en shirt met lange mouwen is nu wel helemaal fijn.

 3. Jan schreef:

  Ach die start to runners weten het nu, het is meestal droog, en als het een keer niet droog is, dan is het ook niet erg, en ook dat ervaren ze vanzelf.

 4. Jetty schreef:

  Amai zeg watjes ? 3min/800m dat kan ik niet hoor ! Wat ben ik dan ? 😉
  Bedoeld als grap zunne Tiny ! Als ik jouw post lees, heb ik soms spijt dat ik te ver van jullie woon !
  Groetjes

 5. Rene schreef:

  Goed voor je haar, verse regen. (Hihihi!)

 6. Léonie schreef:

  Nou, omdat jij dus GEEN watje bent……dat weten we allemaal heul zeker =D

 7. kitty schreef:

  Een vriendin zei ooit tegen me: “je krijgt wat je verdient”… (en daar kun je het dan weer mee doen :-)). Maak je maar geen zorgen over je start-to-runners, laat ze nog maar even genieten van het goede (of in ieder geval: droge) weer!
  Ze krijgen vanzelf alles over zich heen!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.