Weblogloop Uden 2012

Geplaatst: 13/10/2011 in sport
Tags:

Donderdag,

met deze groep gingen we op stap

Nu de najaarsmarathons er weer bijna opzitten worden de neuzen weer gericht naar 2012. Plannen worden er al weer gemaakt, de eerste inschrijvingen zijn al weer open. Daarom wil ik ook al in een vroeg stadium kenbaar maken dat er in Uden op zondag 26 februari een weblog loop wordt georganiseerd. De beide voorgaande jaren een groot succes.
De afstand die er gelopen wordt is ongeveer 30 km met de mogelijkheid om ook 15 km te lopen hetzij het eerste of het tweede deel. Op dit wisselpunt is ook een korte pauze om wat te eten of te drinken.
De route die we gaan lopen is een groot gedeelte dat we ook liepen met de BMUT2010. Overigens liepen we toen langs de heuveltjes af nu gaan we er wel over. Maakt de afwisseling alleen wat groter.

Hier moet je dan zijn.

Het tijdstip van ontvangst zal zo rond de klok van 11.00 u plaatsvinden. Tegen 12.00 u gaan we dan starten. Het beoogde tempo zal liggen rond 6′-6’15″/km dus we zijn ruim (met korte pauze) 3 uur onderweg. Douchen en omkleden is in ons clubhuis waar we ook na afloop iets te eten en te drinken hebben. Natuurlijk wordt er ook voor gezorgd dat de in- of uitstappers op de plaats van het wisselpunt terecht komen. En mochten er zich mensen geroepen voelen om de route of een deel er van mee te fietsen dat kan ook. Met een MTB is dat, op een paar stukjes na, goed te doen. Voor die paar stukjes zijn wel omleidingsroute’s.
Omdat 2011 zo’n bijzonder jaar voor ons was hebben wij dit de lopers aangeboden. Voor 2012 wil ik een bijdrage vragen in de kosten. Als ik een bijdrage vraag van 12.50 € dan zijn de kosten wel nagenoeg gedekt. Je kunt daarvoor na afloop douchen, wat drinken en er zal uiteraard wat te eten zijn. Vergelijkbaar zoals vorige keer.
Om nu al in een betrekkelijk vroeg stadium enig zicht te hebben op hoeveel mensen ik kan rekenen vraag ik jullie dit formulier even in te vullen. Heb ik ook meteen alle gegevens bij de hand voor nadere informatie.

Advertentie
reacties
 1. […] je dat ook zeggen van de weblogloop in Uden? Ik denk voor een groot deel van wel. Een paar verharde stukken erin de rest door het […]

 2. […] kun je hier lezen en aanmelden op dit […]

 3. Hoe ist noe ? « schreef:

  […] km mee met de maRRathon in Alpen a/d Rijn bij Running Ronald. En op zondag 26 februari loop ik met Tiny mee voor 30 km in Uden. Dit wordt alweer mijn 5e loop in het mooie […]

 4. […] aan het worden omdat deze loop prima past in de aanloop naar een voorjaarsmarathon.  Je kunt er hier over lezen en je eventueel […]

 5. RunningHans schreef:

  zal mij wel weer niet lukken, vrees ik ;(

 6. Tom schreef:

  Heb dan wel geen weblog, maar zou er toch graag bij zijn. Lijkt me een leuke, gezellige loop in een mooie omgeving! Heb me gewoon maar brutaal ingeschreven.

 7. ruud schreef:

  Is me dit jaar uitstekend bevallen, wat was het geweldig leuk.
  Wil er dus ook dit jaar weer graag bij zijn, maar moet nog even bekijken hoe ik mijn programma ga opstellen ivm m’n plannen, maar ga zeker proberen het in te passen en zet het voorlopig alvast de kalender.
  Je hoort tijdig van me!
  groetjes, Ruud

 8. claudia schreef:

  Moet ff kijken hoe die tussen de wedstrijden van het circuit gaat vallen, laat het jou bijtijds weten.

 9. Ronald schreef:

  De regenachtige verhalen van vorig jaar weet ik nog wel.. zou er graag bij willen zijn Tiny maar gaat mij niet lukken met ivm de voorbereidingen voor de 20 van Alphen. Have fun!

 10. Ben er zeker bij, als ik niet geblesseerd ben 🙂
  Formulier inmiddels ook ingevuld.

  Goede timing richting Rotterdam!

 11. JeeWee schreef:

  Helaas niet. Wintersportvakantie.

 12. Gert schreef:

  Ben erbij! 🙂

 13. Jaco schreef:

  Ik ben weer van de partij!

 14. Jacqueline schreef:

  Ook deze wil ik niet missen. Mooi aantal kilometers opweg naar de marathon van Rotterdam.

 15. Petra schreef:

  Erik en ik zijn er ook bij. Gezellig.

 16. Peter De Decker schreef:

  hmm bij het in de agenda plaatsen zie ik dat op die datum reeds ‘trail by the sea’ staat (de eerste zeeuwse trailrun), dus ik hoop dat 1 v/d 2 datums nog wijzigt 🙂

 17. Peter De Decker schreef:

  nog een beetje vroeg om toe te zeggen, maar zou wel eens willen deelnemen aan de nederlandse weblogloop dus ik duid de datum wel aan in mn agenda!

 18. dutchrunner.nl schreef:

  We gaan het bekijken.

  Sorry wel erg laat. Maar nog van harte proficiat met je prijs tijdens de Z/k marathon.

 19. John schreef:

  Dit jaar is het prima bevallen, dus ga ik zeker proberen er ook in 2012 proberen bij te zijn. Deelname zal afhangen het verloop van hetgeen ik er voorafgaand aan ga lopen.

 20. ik probeeeeeeeeeeeeeer ,normaal gaat dat lukken 🙂

 21. M@urice schreef:

  Heb een wintersport geboekt! Ben er dus helaas niet bij in Uden.

 22. Esther schreef:

  Als het even kan, ben ik er weer bij, maar wel voor meer dan 5km.
  Nu hopen dat de komende editie wel een droge word 🙂

 23. Twitia27 schreef:

  Ik ben erbij!

 24. Dannielle schreef:

  Volgend jaar feestje bij editie 5? Want dit wordt toch de 4e editie na 2009 en de jaren erna?

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.